Repair Café

16 november 2024
Foto van vrouw die bezig is in het repaircafe

Repair café in JC Ten Goudberge

Op het repair café kan je gratis defecte apparatuur (laten) herstellen. Breng je kapotte spullen mee van thuis en de elektriciens, naaisters, fietsenmakers en computerfreaks helpen je om de gewenste reparatie uit te voeren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, elektrische apparaten en huishoudtoestellen, fietsen, computers-smartphones,…  Terwijl je je beurt afwacht, kan je genieten van een hapje en een drankje. Je kan tot 17 uur materiaal binnenbrengen.

Digicafé

Dit jaar kan je met digitale vragen ook terecht in het digicafé! Problemen met de installatie van itsme of het verbinden naar internet? Krijg je bizarre berichten op je laptop, tablet of smartphone? Stel je digitale vragen aan onze computerspecialisten die samen met jou naar antwoorden zoeken.

Het repair en digicafé vindt plaats op zaterdag 16 november, van 14 tot 18 uur in JC Ten Goudberge, Deken Jonckheerestraat 5 - Wevelgem

Zet ook al de repair cafés van 2025 in je agenda:

  • zaterdag 17 mei 2025 | 14 - 18 uur | LDC Martha (Sint-Maartensplein 13 - Moorsele)
  • zaterdag 15 november 2025 | 14 - 18 uur | JC Ten Goudberge (Deken Jonckheerestraat 5 - Wevelgem)

Zelf hersteller worden?

Ben je handig met het herstellen van klein elektro, fietsen, computers, smartphones, textiel, juwelen,...? En wil je graag op het repaircafé meehelpen met herstellen? Via deze link vind je de vacature!

Meer info over digihulp