Iedereen Digitaal

25 april 202231 december 2024
Afbeelding van oudere dame die een tablet gebruikt

Iedereen Digitaal

Itsme installeren. Sportkampen reserveren. Smartschool raadplegen. Voor deze zaken en nog zoveel meer, wordt verwacht dat iedereen mee is op de digitale trein. En wie niet mee is, blijft achter.

 

Digitale noden

Daarom ging het project Iedereen Digitaal onlangs van start. De eerste stap is in kaart brengen welke problemen onze inwoners ondervinden, dit willen we doen aan de hand van een bevraging. Deze kun je invullen in de Bib, bij het loket Burgerzaken (op afspraak), maar ook op de markt in Wevelgem op 11 mei.

Kom de bevraging invullen en help ons zo om iedereen mee te krijgen op de digitale trein! Vul je de bevraging liever digitaal in? Graag!

Je maakt kans op één van de 10 eID-lezers of een Wevelgemse Kadobon t.w.v. 25 euro als je je gegevens invult. De bevraging loopt t.e.m. 30 juni 2022.

De bevraging online invullen

 

Waarom?

Wanneer de resultaten van de bevraging verwerkt zijn, vind je hier op deze pagina meer informatie over. De bedoeling is natuurlijk niet om alleen maar antwoorden te verzamelen. De antwoorden worden gebruikt om een aangepast aanbod uit te werken: vormingen, workshops, digitale hulp aan huis, ... maar ook om na te gaan welke digitale toepassingen voor veel mensen een struikelblok zijn.

 

Vragen of suggesties?

Onze projectmedewerker digitale inclusie is bereikbaar op 056/ 43 34 17. Kom ook gerust later nog eens een kijkje nemen op deze webpagina om de laatste ontwikkelingen te volgen.