Wekelijkse markten

Wekelijkse markt in elke deelgemeente

In elke deelgemeente kun je elke week terecht op één van onze wekelijkse markten:

  • Woensdagvoormiddag van 8 uur tot 12 uur: openbare markt in Wevelgem, op het Guldenbergplein. Elke week bieden ongeveer 27 marktkramers er hun producten aan. Je vindt er een ruim aanbod aan verse voedingsmiddelen, textielproducten, bloemen,... Kom je met de fiets? Dan brengen de Wevelgemse Fietskoeriers jouw boodschappen gratis naar huis! 
  • Donderdagvoormiddag van 8 uur tot 12 uur: openbare markt in Moorsele, op het Sint-Maartensplein. Op deze kleine maar gezellige markt kun je terecht voor verse voeding, lekker snoepgoed en kledij. Combineer jouw marktbezoek met een fietstocht of wandeling in het Groen Lint. Kom je met de wagen? Dan kun je parkeren aan de achterkant van de kerk.
  • Vrijdagvoormiddag van 8 uur tot 12 uur: openbare markt in Gullegem, op de parking in de Kerkstraat. Hier kun je terecht bij ongeveer 30 marktkramers voor al jouw aankopen. Wil je na het marktbezoek ook nog even de lokale handelszaken bezoeken of iets gaan drinken? Laat jouw boodschappen gratis thuisleveren door de Wevelgemse Fietskoeriers zodat je je handen vrij hebt om de rest van je boodschappen te doen.

Info voor klanten

Afwijkende marktdagen

Op sommige dagen gaat de wekelijkse markt niet door of iets de opstelling iets anders dan anders. In Gullegem wordt de markt bijvoorbeeld verplaatst naar de Kerkstraat in de periode rond Carnaval. Op sommige feestdagen gaat de wekelijkse markt uitzonderlijk niet door. Jouw favoriete marktkramer zal jou hierover zeker tijdig informeren.

Info voor verenigingen of voor goede doelen

Wil je een standplaats innemen op iets te verkopen voor een goed doel of als minionderneming?
Dat kan, maar daarvoor is een voorafgaande toelating nodig. Neem bij voorkeur 4 weken op voorhand contact op met de cel Lokale Economie.

Info voor marktkramers

Als marktkramer een standplaats innemen?
1. Een abonnementsplaats
2. Een losse standplaats