❗❗ Op zondag 20 november is er slecht weer voorspeld. Daarom gaat een groot deel van de Sint - activiteiten door in en rond Big Bang Wetenschapsbad. ( het oude zwembad) in plaats van het park ❗❗

Van 14 uur tot 16.45 uur gaan de activiteiten door. Erna maken we ons samen klaar voor de intrede van de Sint aan kasteel Vanackere. 

De Sint komt nog steeds om 17 uur aan. 

sint

Hij komt! Hij komt!

Wat kijk ik weer uit naar mijn bezoek aan Wevelgem! Wist je dat mijn intrede er dit jaar een beetje anders uitziet? Ik kom dit jaar niet met de boot, lieve kinderen, maar met mijn hippe Sintkaravaan.

Op 20 november wordt het park omgetoverd tot een plek vol leuke activiteiten. Je kan je voorbereiden op mijn komst op heel wat verschillende, grappige, actieve en ontspannende manieren. Volg een opleiding in het Pieten-opleidingscentrum, luister naar een verhaaltje of maak een ritje op de paardenmolen. Om 17 uur kom ik ook eens loeren, samen met mijn Pieten. Zie ik jullie daar?

📅20 november
🎠Activiteiten: 14 - 17 uur
🎁Om 17 uur komt de Sint met zijn Pieten aan
💰Gratis - inschrijven is niet nodig

Sintkaravaan

 

 

Sintkaravaan

Dit jaar zal de stoomboot niet aanmeren in Wevelgem.  Maar geen nood! De Sint zorgt voor een superleuk alternatief.

Op zondag 20 november komt de Sintkaravaan naar het park van Wevelgem. Tussen 14 en 17 uur kan je er tal van leuke activiteiten beleven om je volledig klaar te stomen voor de komst van de Sint. 

👉 Er is een pietenschool, een beautysalon, een drukkerij waar je je eigen vlaggetjes kan laten bedrukken, karaoke, theater en zoveel meer. Mama's en papa's kunnen iets drinken of eten aan de foodtruck. 

sint balkon

 

Intrede Sint

Vanaf 17 uur maken we ons klaar voor het grote moment: De intrede van de Sint. Zullen er dit jaar stoute kinderen zijn?  Het antwoord komen we te weten op zondag 20 november. 

Na de speech van de Sint kunnen alle aanwezige kinderen met de Sint op de foto in het kasteel van Wevelgem. Hier ontvangen ze ook iets lekkers!

cover Sint

Sintbrochure

Alle informatie over de intrede van de Sint kan je nalezen in de Sintbrochure. Deze brochure werd verdeeld in alle kleuter-  en lagere scholen van Wevelgem, Gullegem en Moorsele. 

Nog geen brochure gekregen? Je kan nog steeds een exemplaar verkrijgen in de verschillende bibfilialen, de zwemkom , het gemeenteloket en het cultuurcentrum. Een digitale versie kan je hier bekijken. 

Sintbrochure

Met deze Sintbrochure willen we de alle praktische informatie op kindermaat voorzien. 

Deze vorm van communicatie willen we in de toekomst vaker gebruiken. Daarom is het belangrijk te weten wat jullie van de sintbrochure vinden.  Dit kan via ons anoniem evaluatieformulier. 

Laat ons weten wat jij van de sintbrochure vindt