UiTPAS: een pas voor je vrije tijd

In Zuid-West-Vlaanderen is het onmogelijk je te vervelen in je vrije tijd. In zowat alle gemeenten in de regio kun je concerten en theater- of filmvoorstellingen bijwonen, een museum bezoeken, deelnemen aan een workshop of allerlei sportactiviteiten beoefenen.

Met UiTPAS zuidwest geniet je voortaan nog meer van dit grote aanbod. Als je deelneemt aan een activiteit kan je punten sparen en die ruilen tegen extra voordelen. Een UiTPAS-activiteit herken je aan het logo.

Voor jong en oud uit de regio en daarbuiten...
UiTPAS zuidwest staat op naam en is er voor iedereen vanaf 3 jaar. Je kan de pas gebruiken in Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Menen, Waregem, Wervik, Wevelgem en Zwevegem. Je kan er ook mee terecht in gemeenten buiten de regio (Gent, Oostende, Brussel, Aalst,…)

Wil jij ook graag je gepersonaliseerde UiTPAS?
Vanaf 14 september kan je je UiTPAS krijgen in één van de verkooppunten. Breng je e-ID mee. De pas kost slechts 3 euro en je krijgt enkele fijne welkomstvoordelen. Je kan meteen UiTpunten sparen.

Welkomstvoordelen in de regio
- 1 gratis toegang zwembad in de regio
- 1 x 2,5 euro korting op toegangsticket podiumvoorstelling van een cultuurcentrum in de regio
- 1 gratis toegang tot een museum in de regio

Punten sparen
In het gebouw waar de UiTPAS-activiteit plaatsvindt, zal er een UiTPAS-zuil staan waar je je UiTPAS kunt scannen of is er iemand met een mobiele UITPAS scanner. Je kan bij elke UiTPAS-activiteit 1 punt sparen. Een overzicht van alle UiTPAS-activiteiten vind je op www.uitinzuidwest.be of in de infokrant aangeduid met een UiTPAS- logo.

Verkooppunten UiTPAS

 Omruilvoordelen in Wevelgem

UiTPAS met kortingstarief

 UiTPAS nieuwtjes

 Wie biedt UiTPAS activiteiten aan?