UiTPAS: een pas voor je vrije tijd

In Zuid-West-Vlaanderen is het onmogelijk je te vervelen in je vrije tijd. In zowat alle gemeenten in de regio kun je concerten en theater- of filmvoorstellingen bijwonen, een museum bezoeken, deelnemen aan een workshop of allerlei sportactiviteiten beoefenen.

Met UiTPAS zuidwest geniet je voortaan nog meer van dit grote aanbod. Als je deelneemt aan een activiteit kan je punten sparen en die ruilen tegen extra voordelen. Een UiTPAS-activiteit herken je aan het logo.

Voor jong en oud uit de regio en daarbuiten...

UiTPAS zuidwest staat op naam en is er voor iedereen vanaf 3 jaar. Je kan de pas gebruiken in Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Menen, Waregem, Wervik, Wevelgem en Zwevegem. Je kan er ook mee terecht in gemeenten buiten de regio (Gent, Oostende, Brussel, Aalst,…)

Wil jij ook graag je gepersonaliseerde UiTPAS?

Je kan een UiTPAS krijgen in één van de verkooppunten. Breng je e-ID mee. De pas kost slechts 3 euro en je krijgt enkele fijne welkomstvoordelen. Je kan meteen UiTpunten sparen.

Er is ook een UiTPAS met kansentarief

Cadeau bij aankoop van een UiTPAS

  • 1 gratis toegang zwembad in de regio
  • 1 x 2,5 euro korting op toegangsticket podiumvoorstelling van een cultuurcentrum in de regio
  • 1 gratis toegang tot een museum in de regio

Hoe en waar spaar je punten?

In het gebouw waar de UiTPAS-activiteit plaatsvindt, zal er een UiTPAS-zuil staan waar je je UiTPAS kunt scannen of is er iemand met een mobiele UITPAS scanner. Je kan bij elke UiTPAS-activiteit 1 punt sparen. Een overzicht van alle UiTPAS-activiteiten vind je op www.uitinzuidwest.be of in de infokrant aangeduid met een UiTPAS- logo.

Voortaan kan je ook punten sparen met der UiTPASapp. Scan de QR-code op de zuil en spaar zo je punt zonder je UiTPAS te moeten bovenhalen.