tienerwerking

TIENERWERKING ZOMER 2021

Ben je tussen de 12 en 16 jaar oud? Wil je een (sport)activiteit of workshop meevolgen waar je al lang van droomt en je thuis niet kan doen? Dan is onze tienerwerking zeker jouw ding! Gedurende de hele maand augustus organiseren Team Jeugd, de Sportdienst en JC Ten Goudberge tal van toffe, coole, nieuwe en uitdagende activiteiten voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar. Elke dinsdag en donderdag gaan we tussen 14 en 17 uur samen op stap. 
 
Deze 'tienerwerking' heeft tal van troeven zoals een eigen uitvalsbasis, een uitdagend spelaanbod en je wordt tijdens al deze avonturen begeleid door toffe monitoren. 

De uitvalsbasis voor alle activiteiten tijdens de maand augustus is JC Ten Goudberge. Hier spreken we telkens af om 14 uur om dan samen met de fiets naar de activiteit te vertrekken. Voor en na de werking kunnen jullie hier ook eventjes chillen, een babbeltje slaan met jullie vrienden of gewoon een spelletje biljart/tafelvoetbal spelen. Samen met verschillende partners hebben we enkele nieuwe activiteiten voorzien. Op dinsdag staat er telkens een sportactiviteit gepland, zoals waterpolo, freerunning, lasertag... Op donderdag staat er een activiteit gepland in samenwerking met de jeugdclub. We bedenken samen een leuke naam en jullie mogen zelf beslissen wat we op dinsdag 31 augustus zullen doen.

Spreek af met je vrienden, kom af en samen maken we er een spetterende zomervakantie van!

Adres tienerwerking