Lokaal dienstencentrum Het Knooppunt

Om verdere verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, is er een aangepaste werking van het woonzorgcentrum. Om het veilig te houden, neem je best eerst telefonisch contact op voor je op bezoek komt, tel. 056 43 20 90.

Het lokaal dienstencentrum Het Knooppunt is een onderdeel van het centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem.

Het dienstencentrum wil buurtbewoners zo lang mogelijk zelfstandig en kwaliteitsvol thuis laten wonen. We hebben daarbij extra aandacht voor de senioren en de meest kwetsbaren onder hen.

Aanbod ?

Wij organiseren activiteiten (informatieve, vormende en recreatieve) bieden een brede waaier van dienstverlening (restaurant, nemen van een bad, minder mobiele centrale, kapper, pedicure, huisbezoeken aan 80 jarige, telefoonsterinfopunt dementie , ...) aan.
Meer informatie over ons aanbod lees je in ons maandelijks infoblad "De Wegwijzer".
Of kom gewoon eens langs. We helpen je graag wegwijs in ons aanbod .

Voor wie ?

We willen een ontmoetingsplaats zijn waar iedereen terecht kan die nood heeft aan een babbel of op zoek is naar een zinvolle tijdsbesteding.

Vrijwilligerswerk

Het lokaal dienstencentrum Het Knooppunt rekent voor zijn werking op de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Indien je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk, lees dan eens onze brochure of neem contact met ons op.

 

Volg ons op Facebook