Lokaal dienstencentrum Het Knooppunt

Alle lokale dienstencentra  en woonzorgcentra ontvingen een brief vanuit het Agentschap Zorg en Gezondheid in het kader van het coronavirus COVID-19.  Om verdere verspreiding van COVID-19 virus tegen te gaan, werd, na overleg met de koepelorganisaties, beslist dat alle lokale dienstencentra  en woonzorgcentra dienen te sluiten vanaf donderdag 12 maart 2020.  U kan ons verder telefonisch bereiken op het nummer 056 43 20 80  

Het lokaal dienstencentrum Het Knooppunt is een onderdeel van het centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem.

Het dienstencentrum wil buurtbewoners zo lang mogelijk zelfstandig en kwaliteitsvol thuis laten wonen. We hebben daarbij extra aandacht voor de senioren en de meest kwetsbaren onder hen.

Aanbod ?

Wij organiseren activiteiten (informatieve, vormende en recreatieve) bieden een brede waaier van dienstverlening (restaurant, nemen van een bad, minder mobiele centrale, kapper, pedicure, huisbezoeken aan 80 jarige, telefoonsterinfopunt dementie , ...) aan.
Meer informatie over ons aanbod lees je in ons maandelijks infoblad "De Wegwijzer".
Of kom gewoon eens langs. We helpen je graag wegwijs in ons aanbod .

Voor wie ?

We willen een ontmoetingsplaats zijn waar iedereen terecht kan die nood heeft aan een babbel of op zoek is naar een zinvolle tijdsbesteding.

Vrijwilligerswerk

Het lokaal dienstencentrum Het Knooppunt rekent voor zijn werking op de hulp van enthousiaste vrijwilligers. Indien je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk, neem dan vlug contact met ons op.

 

Volg ons op Facebook