Wevelgemse Kadobon kopen

De Wevelgemse Kadobon kun je op verschillende manieren aankopen.

Online

Je kan zowel fysieke als digitale bonnen aankopen via de webshop. Vul een bedrag naar keuze in en voeg de Wevelgemse Kadobon toe aan je winkelmandje. Vervolgens kun je kiezen hoe je de bon wil ontvangen, vul je je persoonlijke gegevens in en kies je de betaalmethode. Je kunt de bestelling onmiddellijk betalen.

Er zijn twee mogelijkheden om  de bonnen te ontvangen:

  • Per post: hierbij wordt wel een verzendingskost aangerekend aangezien de fysieke bonnen per aangetekende zending worden opgestuurd naar het opgegeven adres. We willen namelijk zeker zijn dat de bonnen goed terechtkomen.
  • Digitaal: hierbij wordt geen verzendingskost aangerekend. Je ontvangt meteen na de betaling een mailtje met de digitale bon. Vervolgens kun je deze in een winkel tonen op je smartphone of je kunt ook de bon afprinten indien je liever iets in handen hebt.

Webshop 

Automaten

Je kunt ook 24/7 terecht aan de vuilniszakken- en kadobonautomaten in Moorsele en Gullegem. 

Verkooppunten

Tijdens de gebruikelijke afspraakuren kun je ook terecht in één van de gemeentehuizen.

Opgelet: de gemeentehuizen zijn enkel open op afspraak. Je kunt echter wel steeds tijdens de openingsuren aan de deur aanbellen om een Kadobon te kopen. 

Gemeenteloket Wevelgem Gemeentehuis Moorsele Gemeentehuis Gullegem

Per mail

Wie een grote hoeveelheid bonnen wenst te kopen, kan deze best vooraf bestellen of rechtstreeks aankopen via de webshop. Zo kunnen we wachtrijen voorkomen. Bestellen is ook aangewezen voor zelfstandigen en bedrijven. Het kan erg eenvoudig. Mail tijdig (graag 2 weken vooraf voor bedragen groter dan € 500,00) naar kadobon@wevelgem.be. Wij nemen dan contact op om verdere afspraken te maken. Facturatie is mogelijk bij bestellingen.

Mail je bestelling door