Wevelgemse kadobon

De Wevelgemse Kadobon bestaat al iets meer dan 5 jaar. Hoog tijd dus om de bon in een nieuw jasje te steken. Binnenkort is de Wevelgemse Kadobon 2.0 overal te koop.

Wat is er nieuw?

De nieuwe Wevelgemse Kadobon bestaat binnenkort niet meer in verschillende coupures, maar je kan een bedrag naar keuze opladen. Bovendien kun je de bon ook in meerdere keren spenderen

Waar en wanneer kan ik een nieuwe Wevelgemse Kadobon kopen?

De nieuwe bon is te koop vanaf 14 december 2020. Dit kan via de webshop waarna je de bon ontvangt in je mailbox, maar je kan nog steeds terecht in het Gemeenteloket, het Gemeentehuis in Moorsele of Gullegem en aan de automaten in Moorsele en Gullegem. De automaat in Wevelgem zal echter niet meer kunnen gebruikt worden. 

Ik heb nog een oude bon liggen. Wat nu?

De huidige bonnen kunnen zonder problemen gebruikt worden tot aan de vervaldatum. 

Kan ik nog steeds bij dezelfde handelaars terecht?

Handelaars kunnen vrij kiezen of ze mee de overstap maken naar het nieuwe systeem. De lijst van deelnemende handelaars kan dus mogelijks wel wat wijzigen.

Zou je graag bij jouw favoriete handelaar betalen met een Wevelgemse Kadobon, maar staat deze nog niet op de lijst? Vraag hen dan zeker of ze ook deelnemen of neem contact op met de stafmedewerker Lokale Economie.

Hoe kan ik mij inschrijven als handelaar?

Handelaars zullen eerstdaags meer informatie krijgen over de nieuwe Wevelgemse Kadobon. Heb je nu reeds vragen? Neem dan contact op met de stafmedewerker Lokale Economie.