Buitenspeeldag

 

Op woensdag 18 april 2018 gaan we weer allemaal buitenspelen! We laten voor één dag alle computers, tablets, smartphones, tv’s, Playstations en Wii’s links liggen.

Ook op Nickelodeon (JR), Ketnet, Studio 100 tv, VTM-KZoom en op KADET is er die dag niets te zien! Buitenspelen is dus een must!

 

waar en wanneer? 

Dit jaar vindt de buitenspeeldag plaats op woensdag 18 april op en rond te terreinen van de gemeentelijke basisschool 'Kweekstraat' Wevelgem (te bereiken via de Koverikstraat). Kom tussen 14u00 en 17u00 spellen, ravotten, ontdekken, maar vooral genieten van de gezonde buitenlucht.

 

wat?

zie jij een tak of eerder een zwaard, een magische staf of een totempaal?  Is een plas voor jou ook een reuzenspiegel waardoor je de wolken kan zien zonder naar boven te kijken?

Met een klein beetje fantasie liggen straten en pleinen vol spelmateriaal ... en dat allemaal gratis!

Tijdens de Buitenspeeldag ontdek je tal van activiteiten waarvoor enkel materiaal van moeder natuur nodig is.

Dit jaar staat de Buitenspeeldag volledig in het teken van het thema ' Doe het zelf'. Timmeren, bouwen, schilderen, .... tijdens de Buitenspeeldag kan het allemaal. Rol die mouwen dus maar op!

 

Mama, papa, oma, opa, grote broer of zus, .... zijn zeker ook welkom. Zij kunnen (hopelijk) genieten van de eerste voorjaarszon en een lekker drankje in ons openluchtcafé.

 

De buitenspeeldag is volledig gratis. Inschrijven is niet nodig.

Meer info: jeugddienst@wevelgem.be