Tuutjesboom

Tuutjes kan je voortaan in onze Wevelgemse ‘tuutjesboom’ achterlaten

Elke ouder weet ongetwijfeld hoe hard een tuutje soms voor troost kan zorgen (en op die manier vaak ook dé redding kan betekenen bij een crisissituatie). Maar op een tuutje sabbelen, heeft ook enkele nadelen. Zo kan het bijvoorbeeld de tandgroei en de spraakontwikkeling hinderen.

👶 Het is dus belangrijk om op het juiste moment en met de juiste voorbereiding, het tuutje weg te ‘toveren’. Kindjes nemen niet zo graag afscheid van hun tuutje, de ‘tuutjesboom’ kan helpen om dat afscheid iets zachter te maken.

Tuutjesboom-Lily

Een cadeautje in ruil voor je tuut 🎁
Het hele jaar door kan je tuutjes in de tuutjesboom achterlaten. Kinderen die hun tuutje in de boom hangen, krijgen een beloning voor hun tomeloze moed en buitengewone zelfopoffering. Bovendien loodst het hen door die eerste tuutjesloze nacht!

Die beloning kan opgehaald worden, tijdens de openingsuren, in de bibliotheek, de jeugddienst, de sportdienst of aan het gemeenteloket.

Hangt jouw kindje zijn of haar tuutje letterlijk in de boom? 🌳
Neem een foto met #tuutjesboom + #igwevelgem en plaats de foto op de sociale media!

Praktisch
Locatie boom: aan de Bib in het Park, Vanackerestraat 18, Wevelgem

Kon het tuutje de boom in? 🌳

Kinderen die hun tuutje in de boom hangen krijgen een beloning. Bovendien loodst het hen door die eerste moeilijke nacht(en).

De beloning kan opgehaald worden, tijdens de openingsuren, in de bibliotheek, de jeugddienst, sportdienst of het gemeenteloket.

Tuutjes worden jaarlijks opgehaald door de sint. Wil je daarvan graag op de hoogte gehouden worden? Noteer dan hier jouw gegevens. We contacteren je via mail.

Tuutjesboom Park Wevelgem, boom met daarop een grote fopsteen aan vastgebonden