Lukt het (tijdelijk) niet zo goed om zelf te koken? 

Van maandag tot vrijdag brengen we onze verse, gezonde en gevarieerde maaltijden warm aan huis. Deze maaltijd bestaat uit verse soep, een hoofdgerecht en een dessert. Er zijn (dieet)aanpassingen mogelijk.

Wil je ook in het weekend en op feestdagen genieten van een maaltijd, dan bezorgen wij jou vooraf (bij levering van een warme maaltijd op weekdagen) een diepvriesmaaltijd, bestaande uit een hoofdmaaltijd en een dessert. 

Bent u omwille van onvoorziene omstandigheden niet thuis op een bepaalde dag? Verwittig ons dan ten laatste voor 9 uur de dag zelf. Heeft u niet tijdig verwittigd dan zal de maaltijd toch aangerekend worden tenzij in geval van overmacht (bijvoorbeeld een ziekenhuisopname). 

Menu

Voor wie? 

Inwoners van Wevelgem die ouder zijn dan 60 jaar of die door sociale,  psychische, lichamelijke of financiële omstandigheden (tijdelijk) nood hebben aan extra ondersteuning.

Kostprijs

  • Dagverse warme maaltijd (maandag tot vrijdag): 9,25 euro
  • Diepvriesmaaltijd (weekend en feestdagen): 6 euro

Sociaal tarief is mogelijk op basis van een financieel onderzoek. 

Interesse?

Neem telefonisch contact op met onze dienst Thuiszorg via 056 43 55 00 of thuiszorg@wevelgem.be. Een maatschappelijk werker komt bij je langs om de werking toe te lichten.

Meer info

Thuisbezorgde maaltijden

Thuisbezorgde maaltijden

Sociaal Huis - dienst thuiszorg

Dienst Thuiszorg
Dienst Thuiszorg helpt je met plezier. Zo kan je langer thuis wonen! ❤️