Restaurant Sint Jozef

Het WZC Sint Jozef biedt in samenwerking met het OCMW de inwoners van Moorsele de mogelijkheid om een gezond en kwaliteitsvol middag- en/of avondmaal te nuttigen in het restaurant van Sint Jozef.

Het middagmaal bestaat uit soep - hoofdgerecht - dessert.

Voor het avondmaal wordt er een broodmaaltijd voorzien. Op dinsdag is er ook keuze tussen:

  • een warm avondmaal (enkel hoofdgerecht, kleine snack)
  • een broodmaaltijd

Bij de maaltijden is er drank inbegrepen. Er is keuze tussen plat of bruisend water, tafelbier of limonade. Het menu is verkrijgbaar bij WZC Sint Jozef of bij de dienst Thuiszorg van het OCMW.

Het restaurant is zowel op weekdagen als tijdens het weekend open:

  • middagmaal: 11u30
  • avondmaal: tussen 17u en 18u

Voorwaarden

Elke Moorselenaar die moeite ondervindt om zelf zijn maaltijd te bereiden of die nood heeft aan een sociaal contact kan terecht in het WZC Sint Jozef om er 's middags en/of 's avonds een maaltijd te nuttigen.

Verantwoordelijke dienst

OCMW - Dienst Thuiszorg

Kosten

Ontbijt: € 2
Middagmaal: € 8,25
Brood avondmaal: € 3
Warm avondmaal: € 5
De dranken zitten inbegrepen in de prijs.

Betaling

De maaltijden moeten niet ter plekke betaald worden. Per maand wordt er een factuur opgemaakt en naar de klant verstuurd. Deze facturen worden het liefst via domiciliëring betaald.

Hoe aanvragen?

Om organisatorische redenen moet de aanvraag 10 dagen op voorhand gebeuren bij de dienst thuiszorg van het OCMW. De thuiszorg is iedere dag te bereiken van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Op donderdag is er van 9u tot 10u ook een zitdag van de dienst thuiszorg in Sint Jozef.