Nutsvoorzieningen

Nutsvoorzieningen zijn voorzieningen die door nutsbedrijven geleverd worden (water, elektriciteit, gas, kabeltv). Het zijn leidingen van openbaar nut die producten of diensten van algemeen belang leveren.  

Hieronder vind je een lijst van de distributeurs van water, elektriciteit, gas en kabeltelevisie op het grondgebied van Wevelgem. Je kan bij hen terecht voor aanvragen of bij panne. Klik op de naam van de maatschappij voor de contactgegevens. 

 

Telefoon

 Wevelgem, Gullegem en Moorsele Telenet 

Proximus

 Water

 Wevelgem, Gullegem en Moorsele  De Watergroep
 Elektriciteit  Wevelgem, Gullegem en Moorsele  Fluvius-WVEM
 Gas  Wevelgem, Gullegem en Moorsele  Fluvius
 Televisie  Wevelgem, Gullegem en Moorsele  Telenet 

Proximus

 TV-Vlaanderen

 

Sedert de vrijmaking van de markt zijn er een heel aantal leveranciers die elektricteit, gas, televisie en telefonie aanbieden. Hieronder staan adressen van instanties die je helpen een passende leverancier te vinden. 

Elektriciteit en gas: 

Je kan bij de Vlaamse Reguleringsinstantie voor de Energie- en Gasmarkt (VREG) terecht voor onder meer de contactgegevens van de leveranciers en netbeheerders in Vlaanderen, vragen bij verhuis, vragen over aansluitingen, vragen over groene stroom en warmtekrachtkoppeling, aanvragen van folders, het laten maken van een leveranciersvergelijking,...

Telecommunicatie: 

Vergelijk op een zeer gebruiksvriendelijke manier het productaanbod van o.a. alle GSM-, internet, en telefonieleveranciers.