Fair trade

Groot nieuws!

Het gemeentebestuur heeft zich geëngageerd om tot voldoen aan de criteria van de campagne FairTradeGemeenten. Daarmee steekt Wevelgem zowel de kleinschalige boer in het Zuiden als de duurzame boer in het Noorden een hart onder de riem. Fairtradegemeenten gebruiken en promoten het gebruik van fairtradeproducten en lokale, duurzame producten.

Maar er zijn ook winkels, horecazaken, scholen, organisaties en bedrijven die meestappen in het verhaal van eerlijke en duurzeame handel. Dank zij al die fairtradepartners vervullen we de zes criteria en haalt Wevelgem de titel FairTradeGemeente binnen! Meer info vind je hierover op www.fairtradegemeenten.be

 

Samen vieren we de titel FairTradeGemeente

Iedereen met een warm hart voor eerlijke en duurzame handel is welkom op donderdag 8 februari 2018 om 19u30 in OC De Stekke voor een leuk fairtradefeest met de officiële overhandiging van de titel FairTradeGemeente, een gratis voorstelling van stand-up comedian Kamal Kharmach en een feestelijke receptie.

Donderdag 8 februari | 19u30 | OC De Stekke, Sint Maartensplein 12 |  Gratis | Voorstel-ling van stand-up comedian Kamal Kharmach | Feestelijke receptie | Tickets reserve-ren via: www.webshop.wevelgem.be, in CC Guldenberg, Acaciastraat 1, Wevelgem of via 056 43 34 95.

 

Over Kamal Kharmach en de voorstelling ‘de schaamte voorbij’

Kamal Kharmach is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje. Want hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zichzelf vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan.

Met dit succesvolle debuut lat hij  zien dat er een gigantisch groot verschil kan bestaan tussen wat andere mensen over je denken en wat je over jezelf denkt.. Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn in onze huidige samenleving zeker geen cadeau, maar laat dat nu net een uitstekende voedingsbodem zijn voor een voorstelling van de bovenste plank!

 

Vanackerestraat 16
8560
Wevelgem
056/43 34 16
Nu gesloten
Meer
Alles weergeven