Oudejaarsfeest

dec
31

Een feestelijke, gezellige overgang naar het nieuwe jaar voor iedereen die op oudejaarsavond alleen (of als koppel alleen) thuis is en geen zin heeft om deze avond zonder gezelschap door te brengen. Geen haute cuisine en gastronomische toestanden, maar een lekkere, verzorgde maaltijd en een gezellig samenzijn. De avond wordt in goede banen geleid door de gemeentelijke ouderenraad en een groep enthousiaste vrijwilligers. Het gemeentebestuur zorgt voor de nodige ondersteuning.

De avond start om 18u30 met een aperitiefje met hapjes, gevolgd door een feestmaaltijd. Meestal is dit een soepje, gevolgd door een warm hoofdgerecht. Na het dessert en de koffie kan het oude jaar uitgezwaaid worden en het nieuwe jaar ingezet worden met een streepje muziek en dans. Ook dit jaar verzorgen de Spirits de muzikale omlijsting. Om 1u wordt het feest afgesloten.

Vanuit de deelgemeenten Gullegem en Moorsele is er busvervoer. Kostprijs: 5 euro heen en terug. Ieder jaar wordt een busroute uitgestippeld zodat de bus zo dicht als mogelijk bij de woning van de deelnemer komt.

Welkom!

** Verrassing voor iedere deelnemer n.a.v. de tiende editie van het oudejaarsfeest. **

Praktisch

Waar
Porseleinhallen, Cultuurpad 1, 8560 Wevelgem

wanneer
31 december | 18u30 tot 01u00

Menu
Aperitief met hapjes
Soep
Warm hoofdgerecht
Dessert
Koffie met versnaperingen

Prijs
€ 30 voor mensen die in groot-Wevelgem wonen, € 45 voor mensen die niet in groot-Wevelgem wonen. De dranken bij de maaltijd zijn niet inbegrepen.

WAAR inschrijven (kan tot en met 20 december)
Gemeenteloket: Vanackerestraat 12, Wevelgem
Bib in het park: Vanackerestraat 20, Wevelgem
Bibliotheekfiliaal Gullegem: Peperstraat 16, Gullegem
Bibliotheekfiliaal Moorsele: Sint-Maartensplein 12, Moorsele

Bus
Vanuit Gullegem en Moorsele is er busvervoer. Kostprijs: € 5 euro heen en terug. De bus haalt de deelnemers, zo dicht als mogelijk, bij hun woning op.

Meer info
welzijn@wevelgem.be | 056 43 35 27

Aangemaakt op: 19/10/2017