Slow reading in de bib

okt
01

De bib helpt je om voldoende quality time in je leven te plannen.
Elke eerste maandag van de maand kun je terecht in de Bib in het park voor een uurtje zalig lezen. 

Hoe lang is het geleden dat je nog eens een hele poos ondergedompeld was in een boek? Dat je hoofd stond naar een uur lekker doorlezen?
Té lang geleden? Dan is slow reading zeker iets voor jou. 'Slow' betekent hier niet zozeer traag als wel ongestoord en geconcentreerd.
In een tijd waarin we op beeldschermen teksten scannen, doorheen websites klikken en op sociale media bestookt worden met berichten, proberen verstokte lezers en mensen uit het boekenvak plaats en tijd te organiseren om in alle rust te kunnen lezen.

Ook de bibliotheek springt met plezier mee op de kar!
Elke eerste maandag van de maand kun je in de bib terecht om op een rustige plek in een van de salons een uur onafgebroken een boek te lezen.
Roman, thriller, graphic novel, non-fictieboek — maakt niet uit: kies er eentje in de bibliotheek of breng er een mee van thuis. In de bib vind je de rust en de tijd die je zoekt.
Schakel je smartphone uit, kies een comfortabele sofa en… lees! Na afloop is er tijd voor een drankje en kan je een boekenbabbeltje slaan met de andere slow readers.

Praktisch

Slow reading: lees ongestoord je boek
Elke eerste maandag van de maand – eerstvolgende bijeenkomst op maandag 1 oktober.

Om 19u30 in de Bib in het park
Vrije deelname – Geef vooraf een seintje als je komt (bibliotheek@wevelgem.be)

Spaar een UiTpaspunt bij je bezoek aan de bibliotheek!

Aangemaakt op: 12/01/2016