Nieuws - meest recent

 Wil je de werking van het OCMW Wevelgem beter leren kennen?

Of droom je ervan om op reis te gaan, verschillende festivals bij te wonen of moet je zelf je studies te betalen?

 

Dan kun je bij ons terecht voor een vakantiejob hetzij

in de vakantieperiodes

of in de weekends 

In toepassing van art. 186 van het gemeentedecreet worden de reglementen en verordeningen van de gemeente hier bekendgemaakt.

- beslissing van het college van burgemeester en schepenen van 15 november 2017: tijdelijk verkeersreglement naar aanleiding van de Bascuulfeesten in het centrum van Moorsele tijdens het weekend van 17 november 2017. verkeersreglement_bascuulfeesten_2017.pdf

In toepassing van art. 186 van het gemeentedecreet worden de reglementen en verordeningen van de gemeente hier bekendgemaakt.

- beslissing van de gemeenteraad van 13 oktober 2017: aanpassen reglement subsidiëring fluohesjes en boekentashesjes Wevelgemse scholen. aanpassen_reglement_subsidiering_fluohesjes_en_boekentashesjes_wevelgemse_scholen.pdf

Op volgende dinsdagen kan je uitzonderlijk (later) tot 18u terecht in het Administratief Centrum, Deken Jonckheerestraat 9 in Wevelgem voor het oplaadpunt budgetmeter gas en elektriciteit:
- 28 november 2017
- 19 december 2017
- 23 januari 2018
- 27 februari 2018

 

MIROM roept, in samenwerking met VVSG, de week van 20 tot en met 24 november opnieuw uit tot Week van de afvalophaler en parkwachter’. En daarbij hebben we jouw hulp nodig!

 

Praatcafé Dementie op 28 november om 19.30u

voor familie van mensen met dementie

'Mist, mijn moeder en ik' door Leen Persijn

Kom de kerstsfeer opsnuiven in Elckerlyc!

 

Tijdens deze vierde editie kan je terug genieten van zelfgemaakte lekkernijen en hartverwarmende drankjes. Je kan er ook producten kopen voor het goede doel!

Welkom op dinsdag 12 december van 14u00 tot 18u00 in Lokaal dienstencentrum Elckerlyc, Elckerlycplein 1 in Wevelgem - gratis.

Winnaar oktober

Op donderdag 9 november vond op de markt van Moorsele de eerste loting plaats van de spaaractie. Uit de meer dan 40 ingeleverde waardebonnen werden 9 winnaars gekozen. Dit zijn de gelukkigen:

In de week van 27 november wordt gestart met de heraanleg van de nutsleidingen in de Marktstraat.

Deze werken moeten uitgevoerd zijn vooraleer de weg- en rioleringswerken kunnen starten.

Volgende werken zijn voorzien :

-          Vernieuwen van de waterleiding, langs de pare kant in de Marktstraat en deel Pijpestraat, in opdracht van De Watergroep

-          Vernieuwen van het laagspanningsnet langs beide kanten van de weg, in opdracht van Infrax

-          Vernieuwen van de armaturen van de openbare verlichting, in opdracht van Infrax.