Wevelgemse Leiespots

De Leiestreek is een regio die bruist van de bedrijvigheid. Wat de streek zo bijzonder maakt, is het grote aantal creatieve ondernemers.
Met hun energie en enthousiasme laten ze overal ‘Leiespots’ vol inventiviteit oppoppen. Toerisme Leiestreek verzamelde de 101 leukste Leiespots in een handige gratis pocket. Die wijst je de weg van de ene pop-upshop naar
de andere conceptstore vol design-hebbedingen, van dat ene jazzy museumcafé naar die zalige bistro waar een topchef kokkerelt. In de Leiestreek beleef je meer!
Ontdek alle Leiespots of vraag gratis de pocket met Leiespots aan op www.toerisme-leiestreek.be/leiespots.

Met trots stellen we je dan ook de 3 Wevelgemse Leiespots voor.
Zeker een bezoekje waard!

Mi Kaaza
Koffie-, ontbijtbar en kaashandel te Wevelgem

Een slow coffee en een taartje verorberen en ondertussen een kaasschotel bestellen of een slaatje eten terwijl je overlegt over je volgende tapasavond. Eten en shoppen dus, op hetzelfde adres. Het kan in het oud stationsgebouw van Wevelgem.

Calavera

Streetfood is hip! Calavera is een drank- en eetgelegenheid met een unieke belevenis. Wereldgerechten en tapas worden er gecombineerd met craft cocktails, bier en wijn. Voor ouders met jonge kinderen is Calavera even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. De kinderen kunnen ravotten in een aangesloten speelruimte terwijl de ouders genieten van het gezelschap.

Koffiehuis De Hofnar

Raad jij wat De Hofnar uniek maakt? De heerlijke taarten, koffie of lunches? De nostalgische tegelvloer van het eeuwenoude arbeidershuisje? Of de terrassen? Dat zijn troeven maar ... De Hofnar is lactosevrij en dat is uniek. Meesterpatissier Gabi Bromberger weet precies wat er in het zelfbereide lekkers zit. Glutenvrij, suikervrij? Voor iedereen bakt ze een gepast taartje. Mét zoet souvenirwinkeltje.