Vast verblijf Het Gulle Heem

Je kan niet langer zelfstandig thuis wonen? Dan ben je van harte welkom in Het Gulle Heem als nieuwe, tweede thuis. Als bewoner kom je terecht in een warme, hartelijke omgeving waar wij met je meewonen en -leven, waar je vrienden en familie kan ontvangen en waar je kan genieten van leuke, zinvolle activiteiten.

Doelgroepen

In Het Gulle Heem zijn bewoners opgedeeld in drie doelgroepen.

Verpleegkundige Het Gulle Heem

Begeleiding op maat

Waarom? We vinden dat zorg en begeleiding op maat nodig is. Dankzij de doelgroepen kunnen we per afdeling een specifieke, aangepaste werking opzetten. En zo garanderen we écht zorg op maat. Door screening voor de opname en goede opvolging van de zorgnood tijdens het verblijf, kom je als bewoner telkens terecht in de meest geschikte omgeving. 

Het multidisciplinair team

Heel wat medewerkers waaronder personeelsleden, vrijwilligers, stagiaires en vakantiejobs zetten zich dagelijks in om je een warme thuis te bieden. Zin om bij ons te komen werken? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina.

Werken bij Het Gulle Heem

We bieden verschillende activiteiten aan waar je naar eigen voorkeur kan aan deelnemen. Grotere activiteiten zoals een feestnamiddag of een uitstap worden maandelijks bekend gemaakt in ons huiskrantje Het Heemkrantje.

Daarnaast proberen we je een aangename tijdsbesteding aan te bieden. Wat zijn je interesses? Wat doe je graag? Je kan kaarten, breien, tekenen, een bezoekje brengen aan de cafetaria, bewegingsoefeningen, koken... Natuurlijk ben je als bewoner vrij om jouw tijd op een eigen manier in te vullen. Het vrij bezoek, het lokaal dienstencentrum, de woonkamers en de cafetaria kunnen hierbij helpen.

Activiteit in Het Gulle Heem

Een nieuwe thuis

Het woonzorgcentrum beschikt over 75 woongelegenheden waar zorgbehoevende ouderen comfortabel kunnen wonen. Een gezellige woonomgeving met de privacy van een eigen kamer, alles netjes onderhouden en steeds iemand in de buurt die voor jou kan zorgen. Dat maakt het verschil. 

Onze kamers

Wij streven ernaar om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en jou met de grootste zorg te omringen. Dit doen we met eerbied en respect voor jouw persoonlijke levenssfeer. Zorgen voor een omgeving waar jij je thuis kan voelen is ons hoogste doel. Wij bieden je een nieuwe thuis.

Ontdek de kamers