Onze 20 flats liggen net naast het woonzorgcentrum en lokaal dienstencentrum. Hier krijg je de mogelijkheid om langer zelfstandig te wonen, aangepast aan het ouder worden. De assistentiewoningen Het Kader zijn gelegen in een gezellige woonomgeving met heel wat mogelijkheden tot ontmoeting en ondersteuning. Dat maakt het verschil.

Leefruimte Het Kader

De flats

Er zijn 7 flats met twee (slaap)kamers en 13 flats met één(slaap)kamer. Je kan je eigen flat naar smaak inrichten. Elke flat heeft veel lichtinval en een vrij zicht naar buiten dankzij ramen op zithoogte en is standaard uitgerust met:

  • een inkom met ingemaakte kasten
  • een leefruimte met toegang tot het terras of balkon
  • een open, ingerichte keuken
  • één of twee slaapkamers
  • een aangepaste badkamer met douche, toilet en wastafel
  • een kleine berging in de flat en een ruimere berging op de 3de verdieping.

Alle flats bieden je een stijlvolle woonomgeving waar je aangenaam woont in alle comfort. Alle verdiepingen zijn bereikbaar via de lift en indien je dit wenst, kan je een ondergrondse parking huren.

Ontdek hier heel wat foto's 👇

Oproepsysteem Het Kader

 

Veiligheid

Jouw veiligheid dragen wij hoog in het vaandel. Het gebouw is uitgerust met een toegangscontrole via badgesysteem en camerabewaking.

Daarnaast is elke flat uitgerust met een oproepsysteem. Wie dit wenst kan bijkomend een mobiel oproepsysteem gebruiken. Er is 24/7 permanentie om noodoproepen te beantwoorden. Dit maakt een snelle interventie mogelijk indien nodig.