Familie & vrienden

Bezoek ontvangen

Familie en vrienden blijven steeds welkom, net zoals bij je thuis. Je beslist natuurlijk zelf wie wanneer komt. De uren om op bezoek te komen zijn vrij. Om veiligheidsredenen is de voordeur van het woonzorgcentrum gesloten van 21 uur tot 7 uur. Daarna kan er gewoon aangebeld worden om binnen of buiten te gaan.

Cafetaria De Afspanning Het Gulle Heem

Faciliteiten

Je kan jouw bezoek vrij ontvangen in jouw kamer. Er is ook een gemeenschappelijke woonkamer en terras waar er ruimte is om samen te komen. Ook in de gezellige cafetaria kan je samen iets drinken, een dagblad of krant lezen of een gezelschapspelletje spelen. 

Ontdek de cafetaria

In het restaurant kan je samen met jouw familie of vrienden eten. Dit kan op jouw kamer of in het restaurant zelf. Laat dit wel zeker een werkdag vooraf weten.

Ontdek het restaurant 

bestuurder en passagier minder mobielen centrale

Op bezoek, uitstap of reis gaan

Je kan ook steeds zelf op bezoek gaan bij jouw familie of vrienden. Een daguitstap of gewoon enkele uren.

Het is dan wel belangrijk dat je ons op de hoogte brengt van jouw afwezigheid. Dan kunnen we samen met jou afspraken maken rond maaltijden en medicatie. Ook als je een tijdje op vakantie gaat, weet we dit graag vooraf.

Heb je hulp nodig om er te geraken?

Doe beroep op de Minder Mobielen Centrale

Blijf op de hoogte

Maandelijks brengen wij een huiskrantje uit, het HeemkrantjeHierin zijn alle activiteiten, van een uitstap tot een feestnamiddag, vermeld. Als familielid kan je je abonneren op dit krantje. Indien je dit wilt, neem gerust contact op.

Daarnaast worden er ook geregeld foto's van uitstappen of activiteiten gedeeld op onze Facebookpagina.

Volg ons en blijf op de hoogte