Misschien wordt je huis te groot? Of vraagt het te veel onderhoud? Of voel je je vaak alleen? Dit zijn maar een paar redenen waarom je kiest voor een assistentiewoning. Onze 15 assistentiewoningen Tilia liggen in het centrum van Gullegem, recht tegenover de kerk en de vele winkels, banken, en horeca van de gemeente. In een assistentiewoning woon je net als thuis in alle onafhankelijkheid en privacy. Hier krijg je de mogelijkheid om langer zelfstandig te wonen, aangepast aan het ouder worden. De assistentiewoningen zijn gelegen in een gezellige woonomgeving met heel wat mogelijkheden tot ontmoeting en ondersteuning. Dat maakt het verschil.

Assistentiewoningen Tilia

De flats

De 15 flats bieden je een stijlvolle woonomgeving waar je aangenaam woont in alle comfort. Twee flats zijn iets ruimer. Je kan je eigen flat naar smaak inrichten. Elke flat heeft veel lichtinval en een vrij zicht naar buiten dankzij ramen op zithoogte en is standaard uitgerust met:

  • een inkom
  • een leefruimte met een open, ingerichte keuken
  • een slaapkamer
  • een hele ruime aangepaste badkamer met douche, toilet en wastafel
  • een kleine berging waar je jouw wasmachine kan plaatsen

Alle flats zijn uitgerust met video-parlofonie, rookdetectie en een alarmoproepsysteem. De badkamer en het sanitair zijn volledig aangepast en alle verdiepingen zijn bereikbaar via de lift. Verder heeft iedere flat op het gelijkvloers een ruim terras.

Ontdek hier heel wat foto's šŸ‘‡

Leefruimte Assistentiewoningen Tilia

 

Veiligheid

Jouw veiligheid dragen wij hoog in het vaandel. Het gebouw is uitgerust met een toegangscontrole via badgesysteem en camerabewaking.

Daarnaast is elke flat uitgerust met een oproepsysteem. Wie dit wenst kan bijkomend een mobiel oproepsysteem gebruiken. Er is 24/7 permanentie om noodoproepen te beantwoorden. Dit maakt een snelle interventie mogelijk indien nodig.