Kamers Woonzorgcentrum Elckerlyc

Wij streven ernaar om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en jou met de grootste zorg te omringen. Dit doen we met eerbied en respect voor jouw persoonlijke levenssfeer. Zorgen voor een omgeving waar jij je thuis kan voelen is ons hoogste doel.

Kamer Centrum voor Kortverblijf Elckerlyc

 

Kamer kortverblijf

Iemand die bij ons in kortverblijf komt, heeft die persoon een eigen kamer met veel lichtinval en een vrij zicht naar buiten dankzij de grote ramen op zichthoogte.

Elke kamer is standaard uitgerust met een kleerkast, ingebouwde kluis, koelkast, tafel en twee stoelen. Daarnaast is er ook een elektrisch hoog-laag bed voorzien van een comfortmatras, een nachtkastje en een comfortabele relaxzetel. Elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet en wastafel.

Op jouw kamer kan je genieten van jouw favoriete serie of programma want digitale televisie is voorzien. Alle kamers zijn voorzien van een oproepsysteem, zodat men altijd hulp kan inroepen indien nodig

Kamer Elckerlyc Vast Verblijf

 

Kamer vast verblijf

Als bewoner heb je een eigen kamer die je naar jouw eigen smaak kan inrichten. Alle kamers hebben veel lichtinval en een vrij zicht naar buiten dankzij ramen op zithoogte.

Elke kamer is standaard uitgerust met een kleerkast, ingebouwde kluis, koelkast, tafel, twee stoelen, een elektrisch hoog-laag bed voorzien van een comfortmatras met daarnaast een nachtkastje en een comfortabele relaxzetel. Behalve het bed, mogen de meubels vervangen worden door eigen meubilair om zo een persoonlijke toets te geven aan de kamer. Daarnaast heb je ook een eigen badkamer met toilet en wastafel.

Zithoek woonzorgcentrum Elckerlyc

 

Gemeenschappelijke ruimtes

Naast de persoonlijke ruimtes, kan je ook gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes. Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich de cafetaria en ontmoetingsruimte met tuin en zonnig terras. Elke afdeling heeft een woonkamer met volledig uitgeruste keuken en terras die voor iedereen vrij toegankelijk zijn.

Uitgeruste gedeelde badkamer

Per acht bewoners is er een volledig uitgeruste badkamer voorzien met bubbel- en ultrasoon bad, douche en de nodige ergonomische en veilige hulpmiddelen.

Ontdek hier heel wat foto's 👇