Vast verblijf Elckerlyc

Je kan niet langer zelfstandig thuis wonen? Dan ben je van harte welkom in Elckerlyc als nieuwe, tweede thuis. Als bewoner kom je terecht in een warme, hartelijke omgeving waar wij met je meewonen en -leven, waar je vrienden en familie kan ontvangen en waar je kan genieten van leuke, zinvolle activiteiten.

Activiteit in Elckerlyc

Doelgroepen & dagverloop

In Elckerlyc maakten we de keuze om bewoners in te delen in 2 doelgroepen, Het Noorderhuis en Het Zuiderhuis. Hierdoor kunnen we betere zorg op maat bieden.

We bieden verschillende activiteiten aan waar je naar eigen voorkeur kan aan deelnemen. Grotere activiteiten zoals een feestnamiddag of een uitstap worden maandelijks bekend gemaakt in ons huiskrantje Kurjeuzeneuze.

Daarnaast proberen we je een aangename tijdsbesteding aan te bieden. Wat zijn je interesses? Wat doe je graag? Je kan kaarten, breien, tekenen, een bezoekje brengen aan de cafetaria, bewegingsoefeningen, koken... Natuurlijk ben je als bewoner vrij om jouw tijd op een eigen manier in te vullen. Het vrij bezoek, het lokaal dienstencentrum, de woonkamers en de cafetaria kunnen hierbij helpen.

Leefruimte in Elckerlyc

Een nieuwe thuis

Het woonzorgcentrum beschikt over 60 woongelegenheden waar zorgbehoevende ouderen comfortabel kunnen wonen. Een gezellige woonomgeving met de privacy van een eigen kamer, alles netjes onderhouden en steeds iemand in de buurt die voor jou kan zorgen. Dat maakt het verschil.

Onze kamers

Wij streven ernaar om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en jou met de grootste zorg te omringen. Dit doen we met eerbied en respect voor jouw persoonlijke levenssfeer. Zorgen voor een omgeving waar jij je thuis kan voelen is ons hoogste doel. Wij bieden je een nieuwe thuis.

Ontdek de kamers

Of ontdek alle informatie over:

Kortverblijf | AssistentiewoningenDienst Thuiszorg