4 foto's van het woonzorgcentrum Ter Meersch in Wevelgem. Op de eerste foto zie je allemaal mannen aan tafel zitten klaar om te eten. Op de 2de foto zie je de parking en op de derde foto zie je het interieur van een kamer. Op de vierde foto zie je vrouwen een gezelschapspel spelen

Uw welzijn, onze passie

De groep van assistentiewoningen (GAW) Ter Meersch maakt deel uit van het ouderenzorg- en dienstencentrum Elckerlyc. Het gebouw telt 32 flats en een aantal gemeenschappelijke ruimtes.

Aanbod ?

Een assistentiewoning biedt aan ouderen de kans om enerzijds langer zelfstandig te wonen en anderzijds beschermd te worden door het aanbod van ondersteunende dienstverlening. De gemeenschappelijke ruimten en activiteiten bieden kansen tot sociaal contact.

Voor wie ?

  • vanaf 65 jaar (uitzonderingen mogelijk)
  • voldoende zelfredzaam
  • voorrang aan ouderen of familie uit Wevelgem, Gullegem of Moorsele

Door het beperkt aantal assistentiewoningen werken wij wel met een chronologische wachtlijst. Omdat de datum van inschrijving mee bepalend is voor de wachtlijst, is het aan te raden je reeds vooraf in te schrijven. Je kan je al vanaf 65 jaar inschrijven op de wachtlijst.
* De exacte voorwaarden kun je lezen in onze interne afsprakennota onderaan deze pagina of  kun je vragen aan onze woonassistent.

Kosten ?

De dagprijs bedraagt sinds 1 januari 2021 : 20,65 euro/dag
*De details over de kostprijs vind je terug in onze brochure onderaan deze pagina of kun je vragen aan onze woonassistent.

Inschrijven ?

Maak een afspraak met onze woonassistent en neem mee :

  • identiteitskaart
  • gegevens contactpersonen

Meer info ?

 Stel een vraag 
 Brochure 
 Interne afsprakennota