Walpurgis - Drie sterke vrouwen

Maandag 29 april om 14 uur en dinsdag 30 april om 10 en 14 uur | OC De Stekke | Duur: 50 minuten | maximum 150 leerlingen
Drie sterke vrouwen

Een grappige en tegelijkertijd ontroerende muziektheatervertelling waarin genderclichés op speelse wijze en met humor doorprikt worden.

Spierballen en een dikke nek, dat zijn de grootste troeven van de beroemde worstelaar Eeuwige Berg. Wanneer hij een uitnodiging krijgt om deel te nemen aan een wedstrijd in het paleis van de koning, is hij er zeker van dat hij zal winnen. Tot hij onderweg Malala, Razanna en de oude Anna tegenkomt, die tot zijn grote verbazing véél sterker zijn dan hijzelf... 

Na ‘Prinses Turandot’ (2011) en ‘Fidelio’ (2015) maakte Judith Vindevogel opnieuw een voorstelling voor kinderen.

Deze keer geen operasprookje maar een eigentijdse muziektheatervertelling over groeikracht, veerkracht, wilskracht en de kracht van de verbeelding, vertolkt door drie gepassioneerde performers. 

Een poëtische muziektheatervoorstelling voor iedereen.

Drie sterke vrouwen is een intieme en sfeervolle voorstelling geïnspireerd op een oeroud Japans sprookje en Japanse volksmuziek. Met Judith Vindevogel (stem), Tsubasa Hori (live muziek) en Sarah Yu Zeebroek (live tekeningen).

 

Lesmap