Woonzorgcentrum Het Gulle Heem

👉 Hou rekening met de actuele maatregelen rond het coronavirus. Je vindt er alles over op: Preventieve maatregelen corona

Bent u op zoek naar een rusthuis? Het Gulle Heem biedt je een nieuwe thuis in een warme, huiselijke en zorgzame omgeving.

Het woonzorgcentrum

Het woonzorgcentrum ligt in het centrum van Gullegem en beschikt over 75 woongelegenheden.

Je kamer

Je beschikt over een eigen hedendaagse en ruime kamer die je naar eigen wens inricht. Vanuit het woonzorgcentrum voorzien we een elektrisch bedienbare relaxzetel, een hoog laag bed, een kluisje, een frigo, de mogelijkheid voor telefoon en internetaansluiting, kabeldistributie, zonnewering, ... .

Per 14 bewoners is er een living waar je altijd terecht kan voor een babbel, om te eten, koffie te drinken, ... . Er is ook een ruim terras per verdiep en een gezellige cafetaria.

De zorg

De deskundige medewerkers, het aangepaste gebouw en het gebruik van technische hulpmiddelen zoals hoog-laag baden, tilliften, ... maken het ons mogelijk, je een kwaliteitsvolle zorg te bieden. Er is ook veel aandacht voor animatie, ergotherapie en kinesitherapie.

Doelgroepen

We kozen ervoor om bewoners in te delen in drie doelgroepen. Hierdoor kunnen we je een betere zorg bieden.

Het multidisciplinair team

Heel wat medewerkers waaronder personeelsleden, vrijwilligers, stagiaires en vakantiejobs zetten zich dagelijks in om je een warme thuis te bieden. Zin om bij ons te komen werken? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina met vacatures.

Voorwaarden:

Het woonzorgcentrum richt zich naar senioren vanaf 65 jaar met een zorgbehoefte. Meer informatie rond de voorwaarden kan je krijgen bij de sociale dienst of in onze infobrochure.

Kosten

De dagprijs bedraagt 61,68€ (m.i.v. 01.01.2022).

Meer info:

Voor meer inlichtingen kan je terecht bij de sociale dienst (056/43.20.90). Je maakt best vooraf een afspraak zodat we voldoende tijd hebben om een antwoord te bieden op al je vragen.

woonzorgcentrum Het Gulle Heem