Surplatse

17 september 2023
Banner Surplatse - Lokale markt & beleving

Op zondagnamiddag 17 september vindt in het centrum van Wevelgem de tweede editie van Surplatse plaats. Dit evenement kwam er ter vervanging van de jaarlijkse Braderie. Wevelgem blijft hiermee een platform bieden aan de vele lokale handelaars en ondernemers en zet volop in op beleving voor jong en oud.

Ontdek, proef & geniet; dat zijn enkele sleutelwoorden van Surplatse. 

We zijn op zoek naar enthousiaste handelaars, verenigingen en organisaties die willen aanwezig zijn met een stand en het beste van zichzelf willen tonen. Wil je deelnemen aan Surplatse en zo deel uitmaken van dit groot volksfeest? Laat het ons hieronder weten! Een standplaats is volledig gratis, maar moet wel gereserveerd worden voor 15 augustus.

Dit is de ideale gelegenheid om je zaak of je vereniging in de kijker te zetten, iets te verkopen of nieuwe leden te werven. 

Hoe kan ik inschrijven?

Indien je een standplaats wil innemen kun je je hieronder inschrijven. Ook handelaars die in de evenementzone zijn gevestigd moeten zich vooraf registreren zodat de zone voor de zaak wordt vrijgehouden. 

Interesse om de optredens op de parking van het Gemeenteloket te organiseren?

Neem contact op met de stafmedewerker Lokale Economie voor meer informatie. Zich kandidaat stellen kan tot en met 31 mei 2023.