Sportkampen krokus- en paasvakantie voorjaar 2020

In 2020 worden er kleuter- en sportkampen georganiseerd in samenwerking met Sportievak vzw. Het sportgedeelte loopt telkens van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. Er is opvang voorzien vanaf 7.30 tot 9 uur – over de middag en van 16 tot 17.30 uur. De picknick over de middag moet meegebracht worden evenals de koekjes en drankjes voor de pauzemomenten. De begeleiding van de sportkampen gebeurt door gediplomeerde lesgevers.

 

Krokusvakantie

WAAR: sporthal Gullegem

WANNEER: 24-28 februari

WAT:

  • Kleutersport: Reis rond de wereld: we gaan deze week op sportieve ontdekkingsreis rond de wereld. We lopen over het water, beklimmen bergen en sluipen langs gevaarlijke wegen. Ene kamp voor een kleine avonturier.
  • Lager sport 1 - 2e leerjaar: Campus sportsterren: jouw talenten worden deze week in de verf gezet. Op het programma staan allerlei sporten waarmee je zelf aan de slag kan. Atletiek, bal- en slagsporten, toestelturnen en freerunning. Ontdek wat je zelf best kan en leer van je vrienden. Op het einde van de week zijn we allemaal Sportsterren.
  • Lager sport 3e - 6e leerjaar: Bootcamp: ‘fit fitter fitst’, dat is jouw leuze deze week. In groep trainen we onze spierkracht en uithouding aan de hand van originele oefeningen en we sporen elkaar aan om door te zetten. Niet voor slappelingen dus, maar de spiertjes zullen blij zijn. Wedden dat je tegen vrijdag wint bij het armworstelen met je papa!

 KOSTPRIJS: € 70

Praktische info

Paasvakantie

WAAR: sporthal de Vlaschaard Wevelgem

WANNEER: 14-17 april 2020, opgelet: er is geen kamp op Paasmaandag 13/04

WAT:

  • Kleutersport: De fietspolitie: train deze week mee met de fietspolitie en word superfit. Er staan megastoere fietsen te wachten om samen met jou het verkeersparcours te verkennen. Wedden dat je op het einde van dit rollend en racend kamp een beresterke superagent bent?
  • Lager sport 1 - 2e leerjaar: Teamspirit: het magische woord om alle sportieve uitdagingen tot een goed einde te brengen. Niet alleen de traditionele sporten komen aan bod, maar ook tal van nieuwe sporten waarbij samenwerking centraal staat. Fun gegarandeerd!
  • Lager sport 3 - 6e leerjaar: Adventure: tijdens dit sportkamp combineren we boogschieten met een flinke portie avontuurlijke omnisport. Op een speelse en veilige manier leren de kinderen de technieken van het boogschieten. Na een aantal oefenrondes, spelen we een toernooi. Wie wordt de Robin Hood van het kamp?

KOSTPRIJS: € 56

Praktische info

Inschrijven vanaf 15 januari

Via de webshop of op de sportdienst, Vanackerestraat 16, Wevelgem (tijdens de openingsuren)

Inlichtingen

Sportdienst@wevelgem.be | 056 43 35 60

Adventurekamp 2020