Kort verblijf

Iedereen mag maximum 3 maanden in een land verblijven, waarvan het de nationaliteit niet bezit. Dit verblijf kan een toeristisch verblijf zijn, een familiebezoek, ... 

Je moet in het bezit zijn van geldige identiteitsdocumenten die het reizen naar België toelaten (geldige identiteitskaart, geldig paspoort en/of geldig visum).

Wat moet je meenemen?

Identiteitsdocumenten