Bart Peeters hangt in de bibliotheek!

okt
24
nov
15

Van 24 oktober tot 15 november stelt Wevelgemnaar Brecht Carton, ook gekend onder zijn kunstenaarsnaam C-ARTon, tentoon in de bibliotheek.
Hij presenteert 11 portretten van gekende muzikanten en comedians.
De werken worden ook geveild in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel.

Paintings for life

Brecht stelt zelf zijn project voor: ‘Het idee voor Paintings For Life is vorig jaar ontstaan. Ik wou schilderijen maken van muzikanten en komedianten. Ik hoopte vervolgens om alle geportretteerden te ontmoeten en hen te vragen het schilderij te signeren. Velen waren vlug gewonnen voor het idee en zo zijn er 11 schilderijen ontstaan met de signatuur van de geschilderde artiest. Die worden vanaf 1 november via de website tweedehands.be geveild voor De Warmste Week van Studio Brussel.
Met tussenpozen van enkele dagen zullen alle schilderijen geveild worden. De opbrengst van de actie gaat naar MFC Zonnebloem in Heule. Dit is een multifunctioneel centrum voor kinderen en jongeren met een beperking. Hiermee hoop ik de werking in het centrum te steunen.’

Vanaf 24 oktober tot en met 15 november kun je de 11 werken zien in de bibliotheek.
De geportretteerde muzikanten en comedians zijn: Wouter Deprez, Lady Linn, Freddy De Vadder, Bart Peeters, Henk Rijckaert, Alestorm, Id!ots, King Hiss, Steak Number Eight, The DD's en Channel Zero.

Praktisch

Tentoonstelling 'Paintings for Life' van C-ARTon
Van 24 oktober tot 15 november
Bib in het park Wevelgem
Vrije toegang tijdens de openingsuren

bibliotheek@wevelgem.be

 

 

Aangemaakt op: 06/10/2017