Openwerfdag zwembad 1 maart

De werken aan het zwembad schieten goed op. De betonwanden voor de gelijkvloerse verdieping staan er, de zwembadkuipen staan klaar om gevuld te worden met water en intussen krijgt ook de eerste verdieping vorm. Het ideaal moment om een kijkje te komen nemen op onze openwerfdag. 

Openwerfdag zondag 1 maart

Op zondag 1 maart kan je vanaf 13 tot 17 uur langskomen op de werf van het nieuwe zwembad. Je kan er onze zwembadhal van dichtbij bekijken, en je krijgt er ook een woordje uitleg over het project. Het is niet dat we om de paar jaar een nieuw zwembad bouwen. Dit is echt wel een unieke kans om een zwembad in ruwbouwfase te bezoeken, en te zien hoe het zwembad, waar we met zijn allen nog jaren in gaan zwemmen, gebouwd wordt. Hou in gedachten dat dit een werfsituatie is, en dat de toegankelijkheid niet overal optimaal is. We proberen minder mobiele mensen ook een zo goed mogelijk zicht te geven op het project

Kom met de fiets

Opgelet: we raden iedereen aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen. We verwachten immers veel volk, en door de werken kan er zo goed als niet geparkeerd worden bij het zwembad. 

Praktisch 

Zondag 1 maart | 13 - 17 uur | Werf zwembad, Menenstraat 78, Wevelgem 

Meer info

Sportdienst,Vanackerestraat 16, Wevelgem (tijdens de openingsuren).
Sportdienst@wevelgem.be | 056 43 35 60

openwerfdag zwembad 2020