Wevelgemse Kadobon te verzilven in meer dan 200 handelszaken

Gepubliceerd op Donderdag 07 juni

Het succes van de Wevelgemse Kadobon blijft groeien. Dat blijkt uit de verkoopcijfers en uit het aantal deelnemende handelaars. Coffee Station by Mi KaaZa heeft zich als 200ste handelaar ingeschreven.De Wevelgemse Kadobon is te koop sinds september 2015. Bezitters van een bon kunnen deze verzilveren in meer dan 200 handelszaken. Het palet aan deelnemende zaken is zeer divers, waardoor je met de Wevelgemse Kadobon voor elke gelegenheid scoort! Gelukkigen kunnen er decoratie, mode, een kappersbeurt, een schoonheidsbehandeling, voeding en zoveel meer mee betalen. Hij vormt een handig en altijd bruikbaar geschenkidee voor groot en klein. Bovendien steun je er de lokale winkeliers mee en dat is uiteraard mooi meegenomen!

AutomatenJe kan de bonnen in het gemeenteloket en de gemeentehuizen in Moorsele en Gullegem kopen tijdens de openingsuren. Je kan de bonnen ook 24u op 24 en 7 dagen op 7 uit de automaat aan het gemeenteloket in de Vanackerestraat 12 kopen. Binnenkort komen er bovendien twee nieuwe automaten bij: in Moorsele en Gullegem. In deze automaten zullen niet alleen Kadobonnen maar ook vuilniszakken kunnen gekocht worden. De plaatsing van deze automaten wordt verwacht voor deze zomer.

Verkoop blijft groeienSinds de lancering van de Wevelgemse Kadobon werden 18 320 bonnen verkocht, goed voor een omzet van 222 055 euro. In 2017 betekende dat een omzet van 99 035 euro waarvan voor 27 855 euro bonnen gekocht werd aan de automaat. Een groot bedrag dat volledig terugvloeit naar de lokale handelaars.

MEER WETEN?Een overzicht van alle deelnemende handelaars en alle informatie kun je nalezen via www.wevelgemsekadobon.be

Heb je als winkelier interesse om deel te nemen?Neem dan vrijblijvend contact op met de cel lokale economie.