Vanaf 22 november | Vernieuwen wegdek en riolering op E403 tussen Moorsele en Wevelgem - UPDATE

 

(UPDATE 14/12)

Dringende herstellingswerken op E403 ter hoogte van afrit Wevelgem in rijrichting Brugge

Vanavond na 19u00 starten, in opdracht van Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, dringende herstellingswerken op de E403 ter hoogte van afrit Wevelgem in de rijrichting Brugge. Tegen vrijdagochtend moeten deze herstellingswerken achter de rug zijn.

Op dit moment zijn er wegen- en rioleringswerken bezig op de E403 tussen Wevelgem en Moorsele in de rijrichting Brugge. Het verkeer richting Brugge wordt er met behulp van twee doorsteken op de rijrichting Doornik gebracht. Op de rechterrijstrook die leidt naar de tweede doorsteek (vlak na de afrit Wevelgem) is echter een diepe put ontstaan die dringend moet hersteld worden.

Vanaf 19u00 vanavond gaat dit rechterrijvak dicht. Alle verkeer wordt dan via de eerste doorsteek (vlak voor afrit Wevelgem) naar het andere rijvak geleid.  Om deze herstellingswerken te kunnen uitvoeren zal de afrit Wevelgem afgesloten zijn. Het verkeer richting Wevelgem moet doorrijden naar de verkeerswisselaar met de A19 in Moorsele en vervolgens de drie lussen van het complex nemen om dan in de rijrichting Doornik de afrit Wevelgem te nemen.
 
Als alles vlot verloopt zullen de werken tegen de ochtendspits van vrijdag 15 december zijn afgerond.

 


 

De oprit richting Brugge is sinds 22 november afgesloten door werken op E403 tussen Wevelgem en Moorsele.

Alle info over de werken en omleidingen vind je hier.

Contactgegevens Vlaams Gewest: 056 23 71 11


 

Aangemaakt op: 18/07/2017