Persbericht: Kinderen baas tijdens tweede editie van Into The Woods in Bergelen

Gepubliceerd op Dinsdag 16 augustus 2022
Yoga into the woods 2022

Kinderen baas tijdens tweede editie Into The Woods

Natuurbeleving en workshops in provinciedomein Bergelen

Op zondag 28 augustus vindt in provinciedomein Bergelen (Gullegem) de tweede editie van Into The Woods plaats. Deze workshopnamiddag richt zich tot kinderen van 2 tot 12 jaar en laat hen spelenderwijs kennis maken met de natuur.

Na het succes van vorig jaar, is beslist een vervolg te breien aan Into The Woods. Dit jaar zijn er nog meer workshops en is nog sterker ingezet op speelplezier en natuurbeleving. Op zeven plekken in het bos zijn er meerdere workshops voor verschillende leeftijden, zoals bosyogasessies, kunst- en kookworkshops en andere doe- en knutselactiviteiten.

Voor de meeste workshops moet er vooraf ingeschreven worden. Een ticket per workshop kost drie euro. Bezoekers kunnen meerdere workshops combineren doorheen de middag.

Gratis activiteiten
Er zijn ook enkele doorlopende en gratis activiteiten. Zo kunnen kinderen bosbeesten timmeren, zich uitleven op een evenwichtsparcours of verdwalen in het monsterlijke hertenbos.

Bij enkele workshops is er begeleiding nodig, maar er zijn ook workshops die kinderen zelfstandig kunnen volgen. Ouders kunnen verpozen aan een bar in het bos.

Praktisch
Into The Woods duurt van 14 tot 17.30 uur. De ingang bevindt zich nabij de hoofdparking in de Hemelhofweg. Tickets kopen kan via
www.wevelgem.be/webshop. Alle informatie is te vinden op www.wevelgem.be/intothewoods.