Organiseer jij een activiteit voor De Warmste Week?

18 september 201923 december 2019

Van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 december komt De Warmste Week naar Kortrijk. Dat Studio Brussel zó dicht bij ons neerstrijkt, dat willen we niet zomaar laten passeren. We werkten een subsidiereglement uit, voor alle Wevelgemse acties die geregistreerd worden doen we een extra duit in het zakje.

Elk jaar zetten heel wat inwoners hun beste beentje voor om een warme actie te organiseren. Zo hadden we vorig jaar onder meer Nicola Dejaeghere uit Gullegem die met een zelfgemaakt vlot van Wevelgem naar domein Puyenbroeck voer ten voordele van Help Brandwonden Kids en de vzw Kleine Held. De kleuters van de Gulleboom verkochten knutselwerkjes voor de ziekenhuisclowns, de Wevelgemse Dolfijnen Klub organiseerden Swim 4 life voor Tastoe, enz.

Elke actie die door Wevelgemse inwoners wordt georganiseerd, krijgt een bedrag van 125 euro, ongeacht voor welk goeie doel de actie wordt georganiseerd. Of het nu een grootschalig eetfestijn is, of enkele kinderen die wafeltjes verkopen, elke actie krijgt van ons 125 euro. De voorwaarde is wel dat de actie geregistreerd moet worden bij De Warmste Week, en dat de actie uiteraard ook effectief moet doorgaan. De subsidie kan aangevraagd worden op onze via het O-formulier of via een gewone projectsubsidie-aanvraag. Vermeld duidelijk wat je juist organiseert, waar en wanneer, en voor welk goeie doel.

Het reglement vind je hier

Logo van de Warmst Week met een vlammetje