Infomarkt Regionaal bedrijventerrein Menen en Wervik

De Provincie West-Vlaanderen heeft het proces opgestart om een ruimtelijk uitvoeringsplan op te maken voor een nieuw bedrijventerrein voor de regio Menen-Wervik.

In het kader van de eerste fase, het milieu-effectenrapport, ontving de provincie de voorlopige resultaten voor 5 onderzochte locaties. Twee van deze locaties grenzen aan de gemeente Wevelgem (zie onderstaande kaart). Deze resultaten wil ze eerst op een infomarkt voorleggen aan het grote publiek, vooraleer het rapport in te dienen bij de bevoegde dienst MER.

Op 14, 17 en 23 maart werd in Menen, Wevelgem en Wervik door de provincie een infomarkt georganiseerd. Alle informatie die gepresenteerd werd op de infomarkt, alsook ontwerp plan-MER, kunt u op de website van de provincie bekijken: www.west-vlaanderen.be/bedrijventerreinMenenWervik . Wenst u op de hoogte te blijven van de volgende stappen in het proces van een nieuw regionaal bedrijventerrein voor Menen en Wervik kan u op deze website uw e-mailadres registreren.

Inhoudelijke opmerkingen over het ontwerp plan-MER kunt u vóór 1 mei doorgeven via het volgende e-mailadres: bedrijventerreinMenenWervik@west-vlaanderen.be . Vergeet hierbij zeker niet uw adresgegevens te vermelden. Indien u specifieke opmerkingen op een welbepaalde locatie heeft, gelieve dit ook duidelijk aan te geven. De opmerkingen die de Provincie bereiken voor 1 mei zullen  gebundeld worden in een nota die deel zal uitmaken van het definitieve plan-MER.

 

 

Aangemaakt op: 08/03/2017