Infomarkt Regionaal bedrijventerrein Menen en Wervik

De Provincie West-Vlaanderen heeft het proces opgestart om een ruimtelijk uitvoeringsplan op te maken voor een nieuw bedrijventerrein voor de regio Menen-Wervik.

In het kader van de eerste fase, het milieu-effectenrapport, ontving de Provincie de voorlopige resultaten voor 5 onderzochte locaties. Deze resultaten wil ze eerst op een infomarkt voorleggen aan het grote publiek, vooraleer het rapport in te dienen bij de bevoegde dienst MER.

Zowel in Menen, Wervik als Wevelgem staat een infomarkt gepland. U kunt er eventuele vragen stellen aan deskundigen van het studiebureau en vertegenwoordigers van de dienst Ruimtelijke Planning van de Provincie.

De infomarkten vinden plaats op:

    • Dinsdag 14 maart 2017, ontvangstzaal stadhuis Menen (van 15u00 tot 20u00)
    • Vrijdag 17 maart 2017, bibliotheek, park in Wevelgem (van 14u00 tot 19u00)
    • Donderdag 23 maart 2017, GC de Gaper in Geluwe (van 15u00 tot 20u00)

Alle informatie die gepresenteerd wordt op de infomarkt, alsook het integrale document van het ontwerp plan-MER kunt u op de website van de provincie bekijken: www.west-vlaanderen.be/bedrijventerreinMenenWervik . Wenst u op de hoogte te blijven van de volgende stappen in het proces van een nieuw regionaal bedrijventerrein voor Menen en Wervik kan u op deze website uw e-mailadres registreren.

Inhoudelijke opmerkingen over het ontwerp plan-MER kunt u doorgeven via het volgende e-mailadres: bedrijventerreinMenenWervik@west-vlaanderen.be . Vergeet hierbij zeker niet uw adresgegevens te vermelden. Indien u specifieke opmerkingen op een welbepaalde locatie heeft, gelieve dit ook duidelijk aan te geven. De opmerkingen die de Provincie bereiken voor 1 mei zullen  gebundeld worden in een nota die deel zal uitmaken van het definitieve plan-MER.

 

 

Aangemaakt op: 08/03/2017