Nieuws - meest recent

 

BEKENDMAKING OPENBAAR ONDERZOEK OVER EEN AANVRAAG VAN OMGEVINGSVERGUNNING

De heer Lietaer Marc met als adres Ketelstraat 14 heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen.

 

BEKENDMAKING OPENBAAR ONDERZOEK OVER EEN AANVRAAG VAN OMGEVINGSVERGUNNING

Craeynest-De Clercq Pol en Hilde, met als adres Leieweg 51, 8510 Kortrijk hebben een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen.

Zin om iets bij te leren? Gemeente Wevelgem biedt tal van educatieve activiteiten.

Het totale aanbod kan je nalezen in een handige folder.

 

Het aanbod omvat o.a.:

Plaats je foto's op instagram, twitter en facebook met hashtag #igwevelgemen wie weet haalt jouw foto onze fotomuur op de achterflap van de infokrant.

Momenteel zijn er werken aan de gang in een gedeelte van de Ieperstraat namelijk tussen huisnummer 100 en 104. in opdracht van Infrax brengt een aannemer er de leidingen ondergronds.
Hoewel er plaatselijk enige hinder kan zijn, blijft er steeds doorgaand verkeer mogelijk.

Onder normale omstandigheden is het einde van deze werken voorzien tegen half maart.

mrt
01

Van 1 tot 31 maart is er in Vlaanderen weer Jeugdboekenmaand.
Onder de noemer 'Eureka!' heeft de Jeugdboekenmaand het over de evolutietheorie, over fleece truien en over gesmeerde fietsen.
In boeken, natuurlijk.

Onlangs vond opnieuw de loting plaats voor de spaaractie op de markt in Moorsele. Uit de meer dan 50 waardebonnen die in januari werden ingeleverd werden 8 winnaars gekozen. Dit zijn de gelukkigen:

mrt
02

In het kader van de Jeugdboekenmaand (Eureka!) is er op vrijdag 2 maart een workshop 'Codekraker!' in de Bib in het park.

Voor het ondergronds brengen van de leidingen wordt in opdracht van de watergroep en infrax op dit kruispunt binnenkort een doorsteek van de ene kant van de Wijnbergstraat tot aan de elektrische cabine aan de overkant van de Wijnbergstraat gemaakt. Onder normale omstandigheden gebeuren deze werken donderdag 22 februari en/of vrijdag 23 februari. 

Vanaf maandag 19 tot 22/02 zal het stuk ter hoogte van de watertoren tussen de Kwadestraat en Rommelen voor fietsers afgesloten zijn. Het buizennet wordt afgekoppeld in de watertoren van het buizennet buiten (omwille van nakende verkoop watertoren).