Daguitstap Breydel & Ronde van Vlaanderen-route

aug
17

 

Daguitstap |  Donderdag 17 augustus
Bezoek Breydel & Ronde van Vlaanderen route

Bezoek Breydel
Vleeswaren Antonio – beter gekend als Breydel – is een modern en groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van ovengebakken vleeswaren en delicatessen, met als topproducten de Breydelham en het Breydelspek. Al de producten zijn vervaardigd uit puur Belgisch varkensvlees van de hoogste kwaliteit. De producten worden met een geheime kruidenmix bestrooid en ovengebakken in een authentieke warme luchtoven…de garantie voor een unieke smaak. ‘Uniek gebakken, lekker kruidig!’

Het bezoek begint met een bedrijfsfilm die zowel Breydel als het productieproces kort weergeeft. Daarna bezoeken we de Breydel productieruimte. In onze nieuwe productiehal hebben we alle nodige voorzieningen getroffen zodat je, als bezoeker, het hele productiegebeuren kan volgen. Ook onze milieuvriendelijke ingrepen en ecologische systemen krijgen een plaats in het bedrijfsbezoek. Je sluit de rondleiding af met een degustatie van onze Breydelproducten.

De Ronde van de Vlaanderen-route
Het traject per bus brengt je langs de voornaamste hellingen uit de wielerklassieker “Ronde van Vlaanderen”:
o.m. de Paterberg, de Taaienberg, de Eikenberg. We rijden als het ware in het spoor van de “flandriens” en dit vanuit een luie zetel! We hebben natuurlijk ook aandacht voor de pittoreske dorpjes en het natuurschoon van de Vlaamse Ardennen.

Spijs en drank
Over de middag is er een warm middagmaal voorzien, dranken niet inbegrepen. ’s Avonds is er een broodmaaltijd voorzien, dranken niet inbegrepen.

Praktisch
Deelnameprijs: 50 euro per persoon.
De juiste uren van vertrek en aankomst worden meegedeeld na inschrijving.

Inschrijven kan tot en met 24 juli
Via het gemeenteloket (Vanackerestraat 16, Wevelgem), Bib in het park (Vanackerestraat 20, Wevelgem) en alle fillialen van de bibliotheek (Peperstraat 16, Gullegem of Sint-Maartensplein 12, Moorsele).
Meer info via cel welzijn: 056 43 35 27, welzijn@wevelgem.be.

Organisatie: gemeentelijke ouderenraad i.s.m. gemeentebestuur Wevelgem

Aangemaakt op: 07/04/2017