Jonger dan je denkt

28 oktober 202208 december 2022

'Jonger dan je denkt ' neemt je deze maand mee naar een mix van activiteiten voor wie zich nog steeds jong voelt.  De feestelijke Shows op dinsdag 15 en woensdag 16 (de vroegere Seniorenfeesten) blijven een uithangbord maar er is heel wat meer te doen en te vinden in onze gemeente. 
We nemen je mee van het cultuurcentrum naar Bergelen, van onze lokale dienstencentra in Gullegem, Moorsele en Wevelgem naar de cafetaria van het zwembad.  Snuister eens door de brochure en kom eens proeven, want Jij bent toch ook nog Jonger dan je denkt?

brochure 'Jonger dan je denkt'

Feestelijke show met dans en muziek

Het programma 'Jonger Dan Je Denkt' is een samenwerking van verschillende diensten. Je kunt inschrijven bij de organisator. Je vindt alle activiteiten in de brochure in bijlage of op Uit in Vlaanderen.

De shows op 15 en 16  november (de vroegere seniorenfeesten) brengen dit jaar presentator Eddy Herman, de Carto(o)n-act, violist Stijn Van de Voorde, showballet showcase en Luc Steeno !
Deze shows zijn een organisatie van de ouderenadviesraad ism gemeente Wevelgem.

Kaarten zijn te koop in de lokale dienstencentra, de bibliotheken en het gemeenteloket. Prijs 7 euro, drankje inbegrepen.