Info voor handelaars

Om de handel te ondersteunen en om zoveel mogelijk mensen te laten winkelen in Wevelgem, Gullegem en Moorsele hebben wij een gemeentelijke kadobonnensysteem uitgewerkt. We doen daarvoor beroep op activatiebureau Het Opzet uit Kortrijk. De basisprincipes van het systeem zijn: eenvoudig om te ontwaarden, voldoende fraudebestendig, kosteloos voor de handelaars en aantrekkelijk om te geven.

De aantrekkelijkheid van de bon is afhankelijk van de handelszaken die deelnemen. Hoe meer handelszaken deelnemen, hoe aantrekkelijker het wordt om een Wevelgemse kadobon te geven. Alle Wevelgemse, Gullegemse of Moorseelse horeca-zaken, handelszaken, vrijetijdspartners en persoonlijke dienstverleners zoals schoonheidsspecialisten of kapsalons kunnen deelnemen.

Deelnemen aan de Wevelgemse kadobon isĀ volledig gratis en heel eenvoudig. Je hoeft enkel het deelnameformulier in te vullen en wij doen de rest. Binnen de week na het invullen van het formulier ontvang je een login en paswoord. Die Login en paswoord heb je nodig om ontvangen bonnen te 'claimen' voor de terugbetaling. Elke 2 weken gebeurt er door de gemeente een terugbetaling.

Ontvangen bonnen claimen NIEUW: App om bonnen te claimen

Gebruiksvoorwaarden Deelnameformulier

Wevelgemse kadobon

Vanackerestraat 12
8560
Wevelgem
056 43 35 68
Alles weergeven