Industriezone Gullegem-Moorsele

UPDATE (13/08)

Aannemer TVH Cnockaert-Van Huele is op 6 augustus gestart met de weg- en rioleringswerken op de industriezone Gullegem-Moorsele. In een eerste fase, die tot eind september zal duren, wordt het kruispunt Muizelstraat/Hondschotestraat (ter hoogte van Delta Light) heraangelegd.

Het kruispunt Muizelstraat (N343) met de Hondschotestraat is afgesloten. Het verkeer wordt geregeld door middel verkeerslichten op de N343.

Verkeer komende van Gullegem of Moorsele wordt omgeleid via de Nijverheidslaan en Drieslaan naar de Muizelstraat (N343).

In de volgende dagen wordt een grote bouwput gegraven voor het plaatsen van een betonput, via dewelke het regenwater afgevoerd zal worden naar de Heulebeek.

Kant E403 wordt een tijdelijke wegverharding in asfalt aangelegd. Ten behoeve van de fietsers kom er ook een verharding  in asfalt vanaf de Muizelstraat naar de Hondschotestraat.


 

Het industrieterrein Gullegem-Moorsele wordt vernieuwd. Dat gebeurt in twee fases. De subsidiedossiers zijn goedgekeurd door het Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Deel A

Timing | Vanaf 6 augustus 2018 start de uitvoering van deel A.  De uitvoeringstermijn van deze werken bedraagt 365 kalenderdagen..

Waar | Deel A omvat:

  • De weg- en rioleringswerken in de Muizelstraat, vanaf Hondschotestraat tot Drieslaan, inclusief de aanleg van bufferbekkens en de heraanleg van het rondpunt
  • De weg- en rioleringswerken in de Drieslaan, vanaf de Muizelstraat tot juist voor het rondpunt Nijverheidslaan
  • De weg- en rioleringswerken in de Noordstraat
  • De aanleg van een vrachtwagenparking in de Westlaan
  • De wegeniswerken in de Nijverheidslaan, vanaf het rondpunt Oostlaan tot aan het containerpark.

De werken worden uitgevoerd door de tijdelijke vereniging  THV Cnockaert-Van Huele, Langemarksesteenweg z/n uit Komen.

Vooraf worden nog een aantal nutsleidingen verplaatst op het kruispunt Hondschotestraat/Muizelstraat.  Deze werken worden uitgevoerd door middel van een gestuurde boring en zullen enkele plaatselijk verkeershinder veroorzaken.  Er zijn geen omleidingen.

Zoals eerder meegedeeld moeten alle bedrijven hun afval- en regenwater afkoppelen.  Deze werken dienen door de bedrijven gerealiseerd te zijn voor uitvoering van de rioleringswerken in de straat.

Meer info | Eind april was er een infovergadering voor de bedrijven uit deel A. De presentatie van die vergadering kan je hieronder downloaden.

Presentatie infovergadering bedrijven

Voor alle vragen rond deze werken kan je terecht op het centraal emailadres gm@wevelgem.be of schrijf je in via het webformulier hieronder.

Op de hoogte blijven?

 

 

 

 

 

Zie ook

Vanackerestraat 12
8560
Wevelgem
056 43 34 70
Nu gesloten
09:00 - 12:00
Alles weergeven