Groepsaankoop gevelbanken

15 april 201926 mei 2019

Wil je voor je deur ruimte creëren voor ontmoeting? Plaats dan een gevelbank. Zo'n inklapbare bank heeft een losse zitting. Op die manier kan je op de momenten die je zelf kiest extra zitruimte maken voor jezelf, je buren en passanten. 

Wist je dat de gemeente ook de aanleg van geveltuintje en groenslingers aan moedigt? Meer info op www.wevelgem.be/geveltuin

Doe mee aan de gemeentelijke groepsaankoop

De gemeente biedt tot 26 mei een groepsaankoop voor gevelbanken aan. Zo kan je je eenvoudig een eigen exemplaar aanschaffen. Vul het formulier hieronder in om jouw gevelbankje te bestellen.

Kleur

De gevelbank bestaat uit metalen inklapbare profielen die aan de gevel bevestigd worden (zonder poten die op de grond rusten). Er zijn verschillende kleuren beschikbaar (koraalrood, olijfgroen, grijsblauw).

Afmeting

De profielen worden voorzien van een afneembare houting zitting (handige Harry's kunnen deze ook zelf in elkaar timmeren), van ongeveer 1,5 meter breed. Een uitsparing laat toe om de zitting op te hangen. Hiervoor zijn 2 alternatieven voorzien:

  • Variante 1: rood Noors den (Europees naaldhout) behandeld met ecologische beits. Deze houtsoort is minder weerbestendig, en wordt daarom behandeld. Niet bedoeld om permanent buiten te plaatsen.
  • Variante 2: acacia (Europees loofhout) onbehandelde. Deze houtsoort is duurzaamheidsklasse 1 en weerbestendig, ook zonder behandeling.

Prijzen

  • levering zonder zitting: 138 euro excl. btw, 166,98 incl. btw
  • levering volledig exemplaar zonder plaatsing: 222 euro excl. btw, 268,62 incl. btw
  • levering volledig exemplaar inclusief plaatsing: 308 euro excl. btw, 372,68 incl. btw.

Meer info

Neem een kijkje op www.gevelbank.be/degevelbank/model-en-kleur/  

Bestellen

Vul het formulier hieronder in.

De levering en plaatsing gebeurt door maatwerkbedrijf Constructief vzw. De bestelling en betaling gebeurt rechtstreeks tussen de particulier en Constructief vzw. 

Welke bank - houtsoort
Welk kleur - bevestigingsbeugels
Plaatsing

Doe mee met de groepsaankoop

Gevelbank