Gullegems ontmoetingsfeest

Wat

Het Gullegems Ontmoetingsfeest (GOF) is gratis én toegankelijk voor iedereen. Op het kerkplein hebben plaatselijke verenigingen een eigen kraampje. Je kan er met vrienden, buren of familie keuvelen bij het vuur in een gezellige sfeer. Het GOF is een samenwerking tussen het gemeentebestuur en Gullegemse verenigingen.
 

Waar en wanneer

Zaterdag 12 januari, vanaf 18 uur op het kerkplein in Gullegem (Kerkstraat). De kraampjes op het kerkplein sluiten om 23 uur. Nog geen zin om naar huis te gaan? Geen probleem, je kan nog afzakken naar het Nieuwjaarsbal in OC de Cerf.
 

Nieuwjaarsbal

Tijdens en na de kerstboomverbranding ben je welkom op het Nieuwjaarsbal van Kunst Veredelt in OC de Cerf. De deuren openen om 19.30 uur. Kunst Veredelt speelt er van 21 tot 22 uur en van 23 tot 24 uur. Tussen de optredens door is er muzikale animatie.
 

Traktaat

Het gemeentebestuur trakteert elke bezoeker op één waardebonnetje. Je kan het bonnetje ophalen aan de hoofdingang en gebruiken aan de kraampjes.

Kerstboomverbranding

Voor de kerstboomverbranding mogen de kerstbomen nog tot en met 11 januari op de parking van OC de Cerf geleverd worden in de voorziene zone. Daarna kan je enkel nog op het recyclagepark terecht.