Boterhammen in de bib: Goed gemanierd

20 februari 2020

Nathalie De Poorter verdiepte zich in de wereld van de etiquette en vertaalde al die goede raad al in een schitterend boekje. Want jong geleerd is oud gedaan.
Weten wij als volwassenen nog wel hoe het eigenlijk hoort? Geef toe; een beetje extra stijl en flair doen soms wel deugd.
Manieren zijn de zalf die samenleven soepel houdt.

Nathalie Depoorter (Kortrijk, °1974) hield altijd al van schrijven en verhalen bedenken. Maar ook van zoveel andere dingen: zwemmen, tekenen, lezen, koken, reizen, lesgeven. Altijd was er te weinig tijd en te veel afleiding om écht met dat schrijven bezig te zijn. Daar kwam in 2014 verandering in, toen Nathalie met haar gezin van Brussel naar Oostende verhuisde. Ochtendlijke pendeltreinen met slapende medepassagiers (en zonder wifi) bleken de ideale setting om te schrijven. Aanvankelijk vooral luchtige gedichten over het leven van alledag, maar al snel bleken kinderen het gedroomde doelpubliek én thema te zijn. Dochter Charlotte (°2012) en haar vele playdates boden meer dan genoeg stof om over te schrijven, ergens in de schemerzone tussen opvoeding en entertainment.

Praktisch

Boterhammen in de bib: Goede manieren
Donderdag 20 febrauri 2020 van 12.00 tot 13.15 uur in de Bib in het Park
Deelnameprijs: 6 euro of 12 UiTpaspunten (soep of koffie inbegrepen) 
Inschrijven kan tot en met dinsdag 18 februari
- aan de balie van Bib in het Park en Cultuurcentrum Guldenberg
- telefonisch: 056/433.540 (Bib)
- bestel online
- mail: bibliotheek@wevelgem.be

Organisatie: Bibliotheek en Cultuurcentrum Wevelgem i.s.m. Vormingplus MZW en Bibliotheek Tielt

Sprokkel een UiTpaspunt tijdens je bezoek aan de bibliotheek.

Boterhammen