Expo WIT ***Verlengd tot 8 januari 2022***

Gepubliceerd op Dinsdag 28 september 2021
21 november 202108 januari 2022

De expo (VRIJ)PLAATS 2 ‘WIT’ bij Tegels Depaepe wordt, wegens succes, verlengd tot 8 januari 2022.
Opgelet! Tot 12 december zijn er rondleidingen in de weekends (open van 13.30 – 18 uur).
Na 12 december kan je de expo enkel bezoeken tijdens de openingsuren van Tegels Depaepe en zijn er geen rondleidingen. Je krijgt wel steeds een bezoekersgids van één van de medewerkers.
Tegels Depaepe is gesloten van 24 december tot 3 januari.

Na de succesvolle expo in september 2019 (VRIJ)plaats 1 'La Roseraie' (Vanackerestraat 53) werkte CC Wevelgem samen met curator Karinne Ottevaere aan een waardige opvolger met opnieuw een privé-partner. Deze keer trekken we naar Tegels Depaepe. 

Het Wevelgemse familiebedrijf is toonaangevend voor architecten en liefhebbers van kwalitatieve stijlvolle, hedendaagse keramische tegels en wanden. Het moderne pand, rijk aan hoge glaspartijen nodigt echt uit om verkend te worden. Vijftien beeldenmakers tonen werk in de showroom en de gloednieuwe bijhorende loods.

Expo WIT

Zoals bij de vorige expo krijgen kunstenaars de vrijheid om de ruimte te bezetten, echter zonder de dagelijkse werkzaamheden te hinderen MAAR met een extra uitdaging. Namelijk alle werken, zowel vlak als ruimtelijk, zijn WIT. WIT in al zijn nuances, gradaties, gedaantes, materialen,…

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VOLGENDE BEELDENMAKERS LATEN WERK ZIEN:
Alexander Bossuyt - Linda Bruneel - David Bruneel - Marc Cordenier - Roland Decorte - Paul De Doncker - Pol Delameillieure - Greet Desal - Karinne Ottevaere - Paul Perneel - Geert Roygens - Annouk Thys - Carlo Van Poucke - Frans Vercoutere - Koen Wastijn
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De expo bezoeken

Graag nodigen we je uit om de WITTE expo te bezoeken vanaf zondag 21 november tot en met zondag 12 december 2021 bij Tegels Depaepe, Kortrijkstraat 368, Wevelgem.

De gratis expo is steeds toegankelijk tijdens de openingsuren van de showroom, dan krijg je een bezoekersgids aangeboden door één van hun medewerkers. De bezoekersgids, geschreven door kunstrecensente Els Vermeersch in samenwerking met de beeldenmakers, maakt een expobezoek zeer toegankelijk.

Wanneer je langskomt tijdens de voorgestelde weekends, dan zijn er gidsen die extra duiding en een rondleiding geven. Dit op zondag 21 november,  za. 27 en zo. 28 november, za. 4 en zo. 5 december en za. 11 en zo. 12 december. Telkens van 13.30 - 18 uur.