Expo WIT ***Verlengd tot 26 januari 2022***

Gepubliceerd op Dinsdag 28 september 2021
21 november 202108 januari 2022

De expo (VRIJ)PLAATS 2 ‘WIT’ bij Tegels Depaepe wordt, wegens succes, verlengd t.e.m. 26 januari 2022.
Je kan de expo verder bezoeken tijdens de openingsuren van Tegels Depaepe. Je krijgt steeds een bezoekersgids door één van de medewerkers.
Opgelet: Tegels Depaepe is gesloten van 24 december tot 3 januari.

Na de succesvolle expo in september 2019 (VRIJ)plaats 1 'La Roseraie' (Vanackerestraat 53) werkte CC Wevelgem samen met curator Karinne Ottevaere aan een waardige opvolger met opnieuw een privé-partner. Deze keer trekken we naar Tegels Depaepe. 

Het Wevelgemse familiebedrijf is toonaangevend voor architecten en liefhebbers van kwalitatieve stijlvolle, hedendaagse keramische tegels en wanden. Het moderne pand, rijk aan hoge glaspartijen nodigt echt uit om verkend te worden. Vijftien beeldenmakers tonen werk in de showroom en de gloednieuwe bijhorende loods.

Expo WIT

Zoals bij de vorige expo krijgen kunstenaars de vrijheid om de ruimte te bezetten, echter zonder de dagelijkse werkzaamheden te hinderen MAAR met een extra uitdaging. Namelijk alle werken, zowel vlak als ruimtelijk, zijn WIT. WIT in al zijn nuances, gradaties, gedaantes, materialen,…

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VOLGENDE BEELDENMAKERS LATEN WERK ZIEN:
Alexander Bossuyt - Linda Bruneel - David Bruneel - Marc Cordenier - Roland Decorte - Paul De Doncker - Pol Delameillieure - Greet Desal - Karinne Ottevaere - Paul Perneel - Geert Roygens - Annouk Thys - Carlo Van Poucke - Frans Vercoutere - Koen Wastijn
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De expo bezoeken

t.e.m. 26 januari
Elke weekdag van 10 - 12 uur en 13 - 18 uur. Op zaterdag van 10 - 12 uur.

Tegels Depaepe, Kortrijkstraat 368, Wevelgem.

De gratis expo is steeds toegankelijk tijdens de openingsuren van de showroom, dan krijg je een bezoekersgids aangeboden door één van hun medewerkers. De bezoekersgids, geschreven door kunstrecensente Els Vermeersch in samenwerking met de beeldenmakers, maakt een expobezoek zeer toegankelijk.