BAT

02 augustus 201527 augustus 2015

 

Wat is Wevelgem-BAT?

Voor wie? Wat? Waarom? Waar? Wanneer?

Wevelgem-BAT is een uniek en tof artistiek project voor jongeren tussen 14 en 30 jaar. Van woensdag 2 augustus tot zondag 27 augustus geeft BAT voor de derde keer de containersite onder de brug een doel!  

Het is een openbare living waar iedereen zijn goesting kan komen doen. Een maand lang kan je hier komen hangen en samen met anderen de zotste projecten realiseren, workshops volgen, optredens checken of gewoon lekker genieten van de zomer.. Wij zorgen voor de mogelijkheden en ondersteunen iedereen die hier wil komen werken. Alles kan. The sky is the limit!

Gedurende 1 maand wordt het een artistieke vrijplaats, verschillende projecten lopen er: graffiti, workshops, comedy, optredens, food en drinkfestival, picknick, theater, ateliers, expo,... BAT zorgt voor sfeer, elektriciteit, sanitair en heel veel mogelijkheden! De rest is aan jullie. Kom af met je ideeën, materiaal, kennis, vaardigheden,... Laat van jullie horen! Ontdek hieronder alvast de toffe projecten op de site!

 

Waar kan ik Wevelgem-BAT vinden?

 

De site van Wevelgem-BAT bevindt zich langs de Leie, onder de brug van de E403.

Wevelgem-BAT is bereikbaar vanaf de Lauwebrug: wandel 15 minuten richting Kortrijk/Alpro en onder de eerste brug kan je Wevelgem-BAT vinden.

 

Toch met de wagen?

Parkeren kan aan het einde van de Zuidstraat. Volg de Leie aan de rechterkant. Na 5 minuten wandelen kom je op de BAT-site terecht.

 

 Meer info?

wevelgembat.strikingly.com

www.facebook.com/projectbat