Dierenasiel De Grensstreek

Brun Cornet 40
8930 Menen (Rekkem)
België

Dierenasiel De Grensstreek

Dierenasiel De Grensstreek

Bekijk op Google Maps

Openingsuren

Het asiel is dagelijks openen tussen 15u en 18u en gesloten op zon- en feestdagen.

Tijdens de sluitingsuren kan u altijd problemen melden bij de politie 056/51 01 11.

Wegbeschrijving

De Grensstreek is te bereiken via de autosnelweg E17 afrit Rekkem, richting LAR. Aan de verkeerslichten slaat u rechts af en rijdt u het transportcentrum op, de tweede straat rechts tot op het einde. Op uw rechterkant staat de hoeve van het dierenasiel.

Indien u via Menen komt volgt u de Moeskroenstraat. Aan het rondpunt links af tot aan de eerste lichten rechts. Aan de volgende lichten slaat u links af, het transportcentrum (LAR) op, vervolgens tweede straat rechts tot op het einde. Op uw rechterkant staat de hoeve van het dierenasiel.

 

Extra informatie

Het asiel vangt verloren gelopen (=gevonden), afgestane en mishandelde/verwaarloosde dieren op.

Bij gevonden dieren proberen wij natuurlijk eerst het beestje te herenigen met z'n baasje(s). Lukt dit niet, dan trachten wij een nieuwe thuis voor het dier te zoeken. Dit geldt eveneens voor afgestane dieren.

Mishandelde/verwaarloosde dieren worden eerst verzorgd en wanneer zij hersteld zijn wordt ook voor hen een nieuw baasje gezocht.

Het zijn vooral honden en katten die in ons asiel verblijven.
In tegenstelling tot wat de meeste mensen waarschijnlijk denken, belanden niet enkel oudere dieren in het asiel, maar soms ook pups en kittens die u zelf nog van alles kunt aanleren en kunt opvoeden zoals u het wil.

Dus zoekt u een kat of hond, jong of oud, klein of groot...kom eens een kijkje nemen in ons asiel...en wie weet...misschien vindt u wel de kat of hond van uw dromen!